Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Bayrak, Prof. Dr. Metin Yıldırım, Genel Sekreter Ethem Akyol ve Genel Sekreter Yardımcısı Batuhan Taşdurmaz, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.



Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür; "İnşallah aynı şevkle aynı zevkle hizmetlerinize devam edersiniz. Niğde'de yaptıklarınız belli. Bundan sonra da daha iyi hizmetlerle sizi görmüş oluruz. Hayırlısıyla daha güzel şeyleri yaparsınız" şeklinde konuştu.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; Amacımız gayemiz Niğde'mize daha iyi hizmet etmek. Daha fazla hizmet etmek. Daha fazla hizmet yapacağız" dedi.

Başkanlık makamına ziyaretçi akını

Niğde Belediye Başkanlığı görevine ikinci kez seçilen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Başkanlık makamı her gün ziyaretçi akınına uğruyor.

Hayırlı olsun ziyareti kapsamında Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı makamında Niğde Selçuk Mahallesi Muhtarı İbrahim Ünal, muhtar azaları Ali Tipi, Mehmet Torun, Özcan Gökmen, Selahattin Keskin, Hasan Gültekin, İbrahim Teksin ziyaret etti.

Nar Mahallesi Eski Muhtarı Adem Çankaya ve Nar Mahallesi sakinleri de Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a çiçek vererek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Ziyarette bulunan vatandaşlara vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Vermiş oldukları destekten dolayı tüm hemşerilerimize teşekkür ederim. Onlar sayesinde biz bu makamdayız. Hemşerilerimizin yüzünü yere eğdirmeden görevimizi layığı ile yapacağız. Niğde'miz için ne söz vermişsek yaparak insanımızı daha yaşanabilir bir şehre kavuşturacağız. Bu hizmetleri de tüm hemşerilerimizle birlikte yapacağız" şeklinde konuştu.




Editör: TE Bilişim