AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir, aday gösterildiği andan itibaren yoğun çalışmasını sürdürerek gönüllere dokunmaya devam ediyor.
7’den 70’e Niğde’de yaşayan herkesin Belediye Başkanı olacağını belirten Özdemir, ‘’Gönül Belediyeciliği için yola çıktık, sen-ben kaygısına düşmeden, sadece hizmet odaklı çalışacağız’’ dedi.

Özdemir’e ilginin her geçen gün arttığı ve 31 Mart akşamında büyük bir zafer elde ederek, şehre en güzel yatırımlar ve hizmetlerin  yapılacağını belirtti.

İNSANIMIZI ÖNEMSİYOR, HERKESİ DİNLİYORUZ
‘’Biz insanımızı önemsiyoruz. Doğum günü kutlayan bir çocuğu sevindirmek, düğün yapan mutlu çiftin sevincine ortak olmak, işçi kardeşimizin hakkını korumak, işverenlerimize destek olmak…Kısacası biz insanımıza değer veriyor, yanlarında olmaya çalışıyor ve daha büyük hizmetlerle şehrimizi güzelleştirmek için geliyoruz. Nefes alacağımız ortamlarda huzur içersin de yaşayacağız.  Anadolu’nun örnek gösterilen illerinden biri haline getireceğiz. Esnafımızı dinliyoruz, bizlerden beklentilerini gündemimize alıyor, bununla ilgili projelerimize yön veriyoruz.’’ dedi.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ, TEK DERDİMİZ HİZMET!
Özdemir,  Teşkilatın tüm birimleri ile titiz bir çalışma yürüttüklerini, memleket sevdasını içinde taşıyan bir ekiple çalışmaktan büyük guru duyduğunu ifade ederken; ‘’Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da aynı heyecan ve özveri ile, İl Teşkilatımız, Belediye Meclis Üyelerimiz, İl Genel Meclis Üyelerimiz, Kadın - Gençlik Kollarımız, Mahalle  yönetimlerimiz ve sandık sorumlularımıza kadar geniş bir aileyiz. Hepimizin tek bir amacı var, şehrimize hizmet sunabilmek.  Gece gündüz demeden çalışacak, inşallah en yüksek oyu alarak bu seçimlerden zaferle çıkacağız.” diye konuştu.
 
 


 
Editör: TE Bilişim