Cumhuriyet Halk Partisi Niğde İl Başkanı Erhan Adem dün gece geç saatlerde sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. 

Erhan Adem  paylaşımında seçim öncesi de aday karışıklığından dolayı tartışmalara neden olan Dündarlı Belediye Başkanı Ak Parti Adayı Mustafa Kamar'ın KHK ile ihraç edildiğine dair söylenti olduğunu,  başkanlığının düşürülerek peşinden gelen CHP adayı Murat Yılgın'a  verilmesinin yasal zorunluluk olduğunu belirtti. 

CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem'in bu paylaşımından hemen sonra Ak Parti İl Başkanı Mahmut Peşin ise "Yuh bu kadar da yalan olmaz" şeklinde Erhan Adem'e cevap verdi ve adaylarının başvuru belgesini paylaştı. 

Ak Parti İl Başkanı Mahmut Peşin'in bu paylaşımından sonra Erhan Adem bu paylaşımı sosyal medya hesabından kaldırdı. 

İl Başkanı Erhan Adem'in teyitsiz bu bilgiyi "söyleniyor" şeklinde paylaşması bizi de şaşırttı ve kayda alıverdik!. 

Mahmut Peşin ise adayları hakkında diğer belgelerle billikte bir paylaşım daha yaptı ve CHP İl Başkanı Erhan Adem'i eleştirdi. 


Ak Parti İl Başkanı Mahmut Peşin paylaşımında ; Dundarli Kasabası Belediye Başkanımız Mustafa Kamar Hakkında CHP gerçeği yansıtmayan yalan söylemler ile kasabada milletin arasına nifak sokmaktadır. Söylenti ile bir parti sosyal medyada açıklama yapamaz. Belediye başkanımızın KHK ile ihraç edildiğini paylaşmaktalar. Adayımızın başvuru tarihinde almış olduğu resmi belgeler aşağıda dır.

Adli sicil kaydı ve e-devlet dava sorgu ekranı aşağıda milletimizin takdirine sunulmuştur.

Niğde’de Yerel seçimlerdeki hezimetinizi ve başarısızlığınızı böyle örtbas edemezsiniz...." dedi 

 






 
Editör: TE Bilişim