Adaylar Projelerini açıklamaya devam ediyor. Ak Parti Bor Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat projelerini paylaştı. Başkan Erat’ seçim beyannamesini,  projelerini anlatırken ilginç detaylar verdi. Burada sadece bir bölümünü metne döktüğümüz söyleşimizin tamamını video görüntüsünden izleyebilirsiniz.

 

Bir ikinci dönem daha seçildiğinde Bor İlçesi için yapacaklarını anlatan ve Bor’daki yapısal değişiklik yapacak projelerden  örnekler veren Ak Parti Adayı Sıtkı Erat, 31 Mart sabahı Bor için güç birliği oluşturarak, birlik ve beraberlik içinde Bor ilçesi için büyük hamle yapacaklarını söyledi.

 

 

Ak Parti adayı Sıtkı Erat, projelerinden önce 2009 seçiminde verdiği sözleri hatırlatarak.  “ Biz önceki seçimde bir kitapçık hazırladık. Dedik ki bize eğer bu görevi tevdi ederseniz. Bunları yapacağız, şunları  taahhüt ediyoruz dedik, ve halkımızın huzuruna çıktık. Halkımız o tertemiz oyları ile bizleri layık gördü. Bugün o sözlerimizin altında kalmadık, ezilmedik, bunların hepsini gerçekleştirdik, bir on katı daha verdiğimiz sözler haricinde hizmetler yaptık. Bundan dolayı da Allah’a şükrediyoruz.  Halkımızın, bizi destekleyen hemşerilerimizin başını öne eğdirmediğimiz için,   her şeyden önemlisi bizim başımız öne eğilmediği, için Rabbimize şükrediyoruz.”dedi.   

 

Başkan Erat; “ Şimdi baktığımız zaman biz dün nelerin sözlerini vermiştik. Meşhur Bor Pazarımızı yenileyeceğimizi söyledik. Üç bin metre karelik bölümünün üzerini kapattık. Yürüyen merdivenini yaptık. Hemen yanı başına köy garajını yaptık. Burada isabetli davrandığımızı görüyoruz. Yine Halil Nuri Yurdakul Kültür Merkezini düzenledik. Bütün kültür programları, bütün etkinlikler burada yapılıyor. Yeni Mahalle Soğuk Deposunu yeni bir salon yapacağız dedik. Burada bir büyük,  birde küçük düğün salonunu halkımızın hizmetine sunduk. Altında iki bayan hocamızın nezaretinde yaklaşık bin bayan hemşerimizin spor yaptığı bir spor tesisi kazandırdık. “dedi.

 

ERAT” SÖZ VERDİKLERİMİZİ ÇOK FAZLASIYLA YAPTIK”

 

Başkan Erat, son 5 yılda Bor’da değişimi gerçekleştirdiklerini belirtti ve önceki dönemde söz verip yaptıkları bir projeyi başlıklar halinde anlattı. Başkan Erat; “Üstün Parkı yeniden düzenledik. Şehrin ana cadde ve mahallele sokaklarını asfaltladık.  Çok güzel bir şekilde, halkımızın hizmetine sunduk. Gostivar Şelale Parkını yaptık. Bahçeli Kahveyi yeniden düzenledik. Paşa Cami Avlusunu,  Enes Efendi Cami çevresini yeniden düzenledik. Mezarlığı yeniden düzenledik. Ahmet Kuddusi Hz. Türbesinde düzenlemeler yaptık. Şehrimizde 1 metrelik doğal gaz yoktu. Kilometrelerce doğal gaz hattı yaptık, bunun devamı da gelecek.  Yine elektrik tellerinin yer altına  alınmasını sağladık. Özlen Deresinin ıslahını yapacağız dedik. Kemerhisar Köprüsünden, Yeşil Dere Mahallesine kadar büyük uğraşlar sonucu ıslah ettik. Yan taraflarının kamuşlaştırmasını da yaparak bunu sağladık. Öğretmen evinin önünü düzenledik. Kilisenin resterasyonunu yaptık, yine bir eksiklik olan yön levhalarını taktık. Şarap Fabrikasını yıktık, Fen Lisesinin yapılmasını sağladık. Emsal hiçbir ilçede olmayan bir okulu, Fen Lisemizi ilçemize kazandırdık. Fatih Mahallesine alt geçit yaptık. Bilbordlar, raket ve durakları ile ilçemize bir şehir havası kazandırdık. Tarihi eserleri ışıklandırdık, güzel bir görüntü oluşmasını sağladık.  Toki’ye çok amaçlı, çok güzel bir sosyal salon ve spor alanları kazandırdık. Belediye Binasında düzenlemeler yaptık.  Yine 50 yıldır yıkılamayan eski hükümet binasını yıktık. Yeni binamızı yaptık, oradaki eski işyerlerini yakın zamanda taşıyacağız.  Yine sözlerimizden birisi,  Kamyon Garajını yaptık. 16 ayrı mahallede  çocuk oyun grubu yaptık. Fatih Mahallesine 1, Toki Mahallesine 2 olmak üzere açık spor tesisi yaptık. Sazlıca ve Kaynarca yollarını yaptık. Bu yollar Bor ticareti için önemliydi. Manastır arkından, Sinandı’dan başlayarak 25 kilometre beton kanal yaptık. Yeni İftiyan Toki Konutlarını yaptık, halkımıza sunduk. Bağ bahçe yollarını yaptık. Bulgarcık mezarlığını düzenledik. Halkevinin bulunduğu yeri Özel İdare’den aldık. Niğde Bor 3 Şeritli yolunu yaptık ve orta refüjünü  ve Kayabaşını yaptık… Yaptık… Yaptık … daha bir çok icraatlarımız var”dedi.

 

“Şükürler olsun ki Cenab-ı Allah bizi utandırmadı. Bugün hemşerilerimizin karşısına başımız dik olarak çıkıyoruz. Bunlar geride kaldı. Halkımızla helalleştik 20 gün sonra tekrar vekaletlerine talibiz” diyen Başkan Erat seçildiğinde uygulamaya koyacağı projelerini anlattı.

 

YEP YENİ BİR BOR İÇİN, HEP BERABER HAMLE YAPACAĞIZ

 

Şimdi diyoruz ki…

 

 Biz bunları yaptık. Dün ne dediysek yaptık gerçekleştirdik. Bundan sonraki önümüzdeki 5 yıllık dönemde de Bor’da bir hamle yapacağız. İnşallah kazasız belasız seçimimizi yapacağız. Ayın 31’inde ben şunu istiyorum. Bütün siyasi partilerimiz, milletvekillerimiz, belediye başkanı, kaymakamımız, sivil toplum kuruluşları,  esnaf odaları,  ticaret odası, ziraat odası, muhtarlarımız, hep beraber Bismillah diyeceğiz. Yep yeni bir Bor… Benim seçimden yana bir endişem yok. Hep beraber bu güçleri birleştirerek. Dün Aksaray, Nevşehir nasıl gerçekleştiriyorsa, Sivas’ın öte tarafında nasıl hemşerilik duygusu varsa. Ayın 31’inde benim istediğim şu o gün seçilirsek, artık topyekün Bor’da değişim tamam, sıra dönüşümde diyeceğiz. Halkımız inşallah bunu bize verecek. Ama benim istediğim şu, bir oy bir oy önemlidir diyeceğiz.  Elimizi masaya vurmak için güçlü olmak zorundayız.  Aldığımız oy ile güçlü olacağız, Ankara’ya gideceğiz hizmet isteyeceğiz. Bu pastadan alabilmek için güçlü olmak zorundayız. Ortak menfaatlerde birleşeceğiz. Güçlü olmalıyız, güç birliği yapmalıyız. Birlik beraberlik içinde olmalıyız. Çocuklarımız için başka seçeneğimiz yok.

 

BOR’DA  KÖKLÜ DÖNÜŞÜM

 

Dün söz verdiğimiz her şeyi yaptıysak, yarında bu söz verdiğimiz her şeyi yapacağız.

 

Önce Projelerimizi sayalım. Projesi, imar uygulaması, arsa tahsisi her şeyi bitti. 17 Nisan’da ihalesi yapılıyor. Fizik Hastanesi yanına yeni Devlet Hastanemiz yapılıyor.

 

Mehmetçik Mahallesine kapsamlı bir Gençlik Merkezi yapılıyor. İhalesi bitti müteahhit çok yakında işe başlayacak.

 

Mehmetçik Mahallesindeki su kuyularımızdan Toki’ye yeni bir su hattı döşüyoruz. Olgun evlerde  su problemi vardı. Toki’ye 1 senedir şehrimizden su veriyoruz. Bor ilçe merkezinde hangi su akıyorsa Toki’de de o su akıyor. Önümüzdeki dönemde bu suyu besleyeceğiz. Mehmetçik Mahallesinden, Toki’ye kadar yeni su hattı döşüyoruz. Burada Bor Belediyesinden bir kuruş çıkmayacak. Toki tarafından yapılıyor. 800 milyar gibi bir rakam, Ayın 14’ünde ihalesi yapılacak. İktidar olmanı avantajı ile bunu bize yük olmadan yapılıyor.

 

MEHMETÇİK VE TOKİ’YE YENİ SU HATTI, SOSYAL TESİS, İŞ YERLERİ

 

Mehmetçik Mahallesi eğitim kurumlarının çok olduğu bir mahalle oldu. Şuanda pazarın yanında olan iptidai hale gelen yapıyı kaldırıyoruz. Tebligatlarını yaptık, her şeyi bitti. Mehmetçik mahallesine çok amaçlı işyerleri ile birlikte sosyal   salon  yapıyoruz. Yine düğün salonu ve bayanlar için spor salonu ama farklı olarak bir market ve bir çok işyerleri açıyoruz. İnşallah Belediye Başkanı seçilirsek bir ay içinde ihaleye çıkacağız.

 

Mehmetçik Mahallesindeki Cumartesi Pazarının üzerini Salı pazarımız gibi üzerini kapatacağız.

 

Programa alındı yine Mehmetçik Mahallesinde  yeni bir İmam Hatip Lisesi yapılıyor.

 

 

İFTİYAN’A TOKİ’DEN YENİ 200 KONUT

 

İftiyan Mahallemizde, Şeker Mahallemizde Toki’deki alışveriş merkezi gibi bir alış veriş merkezi yapacağız. Yeri gelmişken şunu belirtmek istiyorum. İftiyan Mahallemizin Futbol sahasının karşısında yeni Toki alanı belirledik. Toki 200 civarında bir dairenin olduğu Toki Konutları yapılacak.

 

TOKİ’DEN PINARBAŞINA MODERN BULVAR

 

Yine en büyük projelerimizden bir tanesi, Toki Mahallesinden başlayarak, Fizik Tedavi Hastanesinin olduğu bölgeden geçen, Pınarbaşı’na kadar  büyük bir bulvar düşünüyoruz. Bu bulvarın yanında yürüyüş yolları, parklar, bisiklet yolu, oyun gruplarının olacağı, modern ve  Bor için 50 yıl üzerinde yetecek bir bulvar yapacağız. Bu yolu Pınarbaşı’nın oraya kadar uzatmayı düşünüyoruz. Vahşi depolamadan artık vazgeçildi. Bizim çöplerimizde Niğde’de bulunan katı atık tesisine gidecek. Çöplüğün olduğu bölgeden de geçer şekilde Pınarbaşı’ndan, Toki Mahallesine kadar giden bir geniş bulvar yapmayı düşünüyoruz. Bu konuda çalışmalarımızı da yaptık. Bunun yan taraflarını imara da açalım, bu şekilde belki Bor Belediyesi’nin bir 10 yılını garanti altına alma şansımız da var. Fizibilite çalışmalarını yaptık.

 

FATİH MAHALLESİNE GİDİŞ GELİŞ OTOMOBİL ALT GEÇİDİ

 

Fatih Mahallesinde yaptığımız yaya alt geçidini yaptık. Önümüzdeki dönemde inşallah Adana - Niğde – Kayseri  Hızlı Tren hattının gerçekleşmesi var. Burada ray hattını ikiye çıkarma işlemi var, çalışmaları bitti. Devlet Demiryolları Genel Müdür Yardımcımızı iki sefer davet ettik, Bölge Müdürü ile birlikte bu projenin içinde Fatih Mahallesinin gelişli ve gidişli olarak araba alt geçidinin de sözünü verdiler. Bu konu DDY projesi içinde yapılıyor, Belediyemize hiçbir yük getirmeden bu gidiş geliş şeklinde araba alt geçidi yapılacak.

 

Eski Askeri lojmanların yerine yeni emniyet binası yapılacak her şeyi bitti ama  buraya yapılmasına karşıyım. Yeni Hükümet Binasının yanına yapılması şeklinde bir görüşümüz var bu konuda görüşmelerimizi yapıyoruz.

 

HAYVANCILIK OSB, ENERJİ İHTİSAS BÖLGESİ

 

Yine Özel İdare tarafından çalışması yapılan ve belli bir noktaya gelen  Hayvancılık ve Organize Sanayi Bölgesinin İlçemize kazandırılması için çalışmalarımız yapılıyor. Bu projenin içinde entegre tesisler olacak.

 

Güneş Enerji İhtisas Bölgesinin Emen Ovasında kurulma çalışmaları yine devam ediyor. Bu konuda büyük çabalarımız oldu.  Bu iki proje ilçe ticaretine,  ekonomisine katkısı çok büyük olacak.

 

GALERİCİLER SİTESİ

 

Oto Galericiler sitesini yapacağız.  Küçük Sanayi sitemizin yakınlarında yapmayı düşünüyoruz.

 

Eski Dabakhanenin olduğu yeri, buradaki dabakhanelerden işletme sermayesi iyi  olanlar OSB’ye taşındı ama işletme sermayesi düşük olanları da OSB’nin yanında 98 dönüm arsayı tahsis ettik. Küçük sanayi sitesi şeklinde kuracağız, buraya işletme sermeyesi düşük olan  işletmeleri kredi ve hibe destekleri ile taşıyacağız. Boşalan eski dabakhanenin olduğu yeri Toki alanı olarak ilan edip buraların etrafının da değerlenmesini sağlayacağız.

 

OKÇU SUYUNA KÖKLÜ ÇÖZÜM

 

Okçu Suyu meselesini bir kere daha anlatmak istiyorum. Çeşmelerimizden akan su okçu suyu değil. Okçu suyundan gelen su bilek kalınlığında bile değil üstelik bu suyun bile okçudan gelmesine izin vermiyorlar. Bu konuda çok mücadele ettim, tartışmalar yaptık.  Orada harika bir su var, diyoruz ki bu suyun bütün masraflarını biz çekelim, okçu köyü ne kadar ihtiyacı varsa alsın, kalan da bizim kadim hakkımız var Bor İlçemize verelim şeklinde Okçu Köyü Muhtarına teklif ettim ama sonuçlanmadı. Mahkeme devam ediyor ama  Allah nasip ederse  bu sorunu kökünden çözeceğim. Okçu Köyünü Bor’a bağlanması için her şeyi yapacağım. Okçu suyu sorunu kökünden  bu şekilde çözeceğim.

 

ŞEHİR MERKEZİNDE YENİ İŞ MERKEZLERİ

 

Yine  yeni projelerimizden birisi de şu, Eski Hamam etrafındaki hanlar var. Bu hanlar ile ilgili göreve geldiğim ilk günlerde mahkemeye verdim. Kanada’da iki hemşerimiz var, tebligat için bile  iki yıl uğraştık, büyükelçilik aracılığı ile girişimlerde bulunduk ve nihayet çözdük. Buradaki işyerleri sahiplerini mağdur etmeden, dükkanlarına dükkan vererek buraya alış veriş merkezi kuracağız.

 

İKİ AY İÇİNDE 25 FABRİKA YERİ TAHSİSİ

 

Yine en önemli konulardan bir tanesi… Bor Karma Organize Sanayi yapanlardan sebep olanlardan Allah Razı olsun. Şuan alt yapısı, arıtması bitti her şeyi tamam. Emekliyordu, şimdi yürüyor ve yakın zamanda koşacak. Şuan onlarca fabrika burada çalışıyor. Yüzlerce hemşerimiz ekmek yiyor. Son iki ayda tahsis yaptığımız fabrika sayısı 25 tane, yani 2 yıl içinde 25 fabrika daha hizmete girecek demektir.  Şuan 4 parselimiz kaldı boş olarak, inşallah 4 bin dönüm daha Organize Sanayi alanına ekliyoruz. Bu OSB çok önemli biz çocukluğumuzda Bor’da Tuğla Fabrikamız, Yem Fabrikamız var diye övündük ki bunu da işletmeyi beceremedik. Ama orada onlarca Tuğla Fabrikası faaliyette aslında. Önümüzdeki dönem oraya büyük önem vereceğiz. OSB Bor ilçemizin ticaret anlamında  kurtuluşudur.

 

İNANÇ TURİZMİ İÇİN PROJELER

 

Yine Ahmet Kuddusi Hz. Mezarını ve türbesini düzenledik, önümüzdeki günlerde çilehanesini düzenleyeceğiz. Burada kamulaştırmasını yaptık. Konya Mevlana gibi düzenleme, yeşillendirme yapıp inanç turizmine açacağız.

  

Bir başka konu, Salı Pazarımıza Yük Asansörü yapacağız. Pazara giriş ve çıkışları kolaylaştıracağız.

 

Doğalgaz gitmedik mahalle sokak kalmayacak diye düşünüyoruz. Elektrik tellerinin yer altına alınması çalışmalarını devam ettireceğiz. Dere ıslahı işlemlerine devam edeceğiz. Kemerhisar köprüsünden, Kala Köprüsüne kadar alan bitti, inşallah Yunak Köprüsüne kadar dere ıslahı işlemlerimize devam edeceğiz.

 

BİNLERCE KİŞİ İLE YOLLARI KAPATIRIM

 

Akkaya Barajı en önemli meselemiz. Akkaya Barajı için gerek İl Genel Meclis üyeliğim döneminde, gerekse Başkanlığım döneminde bu iş için çok emek verdik, kavga ettik. Gittik Ankara’ya derdiğimizi anlattık, ağladık,  sızladık, kavga ettik. Sonunda başardık ve temizlettik. Ama devlet bu kadar para yatırdı, şuanda maalesef Niğde Belediyesi çoğu zaman arıtma tesisini çalıştırmıyor, yine o koku devam ediyor. Bu kadar devletin parası boşa gitti.

 

Önümüzdeki dönem,  Sayın Valimize söyledim.  Bu iş böyle gitmez, ben seçime kadar bir şeyler söylemem, işte seçim şovu yapıyor derler, şunu derler bunu derler ben bir şey demiyorum ama eğer bu şekilde devam ederse… Ben 5 bin kişi ile gerekirse Niğde – Bor yolunu kapatırım, gerekirse E-5 yolunu kapatırım. Bu iş çok büyük sansasyon olur. Bunu mutlaka çözmemiz lazım. Burada Borlulara bir şey söyleyeyim. Ne yaparsak yapalım bu sıkıntılar olacak, arıza yaptı diyecekler vay parça yok, vay ilaç yok diyecekler, şunu diyecekler bunu diyecekler ve bu arıtmayı çalıştırmayacaklar.

 

Bu işin çözümü net… Yazısını yazdım, projesi hazırlanıyor. Başka da çözümü yok. Niğde, Fertek, Koyunlu, OSB, Üniversite, Sazlıca, Bor, Bahçeli, Kemerhisar hepsini kolektörlerle alacağız Emen Ovasına götüreceğiz. Aynı katı atık birliği gibi bir arıtma birliği kuracağız, nufüs oranına göre belediyeler ortak olacak. Burada bir arıtma kuracağız ve bu arıtılan suyu da Emen Ovasında kullanacağız. Başkaca da bir çözümü ve alternatifi yok.

 

 

Bu olana kadar da artık kimse kusura bakmasın, hiç kimse de bana bozulmasın.  30 Mart’tan sonra bu arıtma ya çalışacak yada çalışacak.  Başka yolu yok, burada benim hemşerilerimin artık dayanacak takati kalmadı, sivil toplum kuruluşlarının da takati kalmadı. Bıçak kemiğe dayandı. Ben bunu gerekli yerlere söyledim. Kimse bana bunun izahını yapamaz, Önümüzdeki dönem bu iş olacak. Bundan sonra bazı şeyler çok farklı olacak.

 

Belediye Garajımızı ve Asfalt Şantiyemizi başka bir yere taşıyıp buradan boşalan arsaları değerlendireceğiz.  Buralara kat ise kat, yoğunluk ise yoğunluk bir şekilde değerlendirip bundan da 40 bin kişi faydalanacak.  Belediyemize gelir için ticari yönden bakmak da zorundayız.

 

İSPAT ETSİNLER BAŞKANLIĞI BIRAKACAĞIM

 

Seçimden evvel söylemiştim, insanların taa Nemrut Dağına gitmesine gerek yok. Güneşin batışının en güzel seyredilebileceği yer Bor Kayabaşı demiştim. Şelalemizi açacağız, lambaları yakacağız oraya daha çok şey yapacağız. Orası tamamlandığında cazibe merkezi olacak. Bazıları demagoji yapıyor, işte 4 trilyon gitti, 5 trilyon gitti diye… Şimdilik şunu söylüyorum, 1 trilyonun üzerinde harcama yaptığımızı  ispat etsinler  ben Belediye Başkanlığını bırakacağım. Biz fazla harcamadan yapmaya çalışıyoruz. Ama iddia ediyorum, Keçiören’deki gibi bir yer yapacağız. Herkesin imreneceği bir yer olacak. Orası bir cazibe merkezi olacak…  bunu göreceğiz.

 

Buraya bir de sosyal tesis yapacağız. Becerebilirsek Müftülüğe yeni yer tahsis edip oradaki sosyal tesisi alabiliriz veya yeni bir sosyal tesiste yapabiliriz.

 

KENTSEL DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR… HARIM, SOKUBAŞI VE KARACA UĞURLU

 

Kentsel Dönüşümü artık faaliyete geçireceğiz. Bor’da Değişim tamam, Dönüşüm yapacağız derken de bunu kast ediyoruz. Eski mahallelerimiz çok fazla, Harım Mahallesinde bu iş hazır. Bu yıl Harım Mahallesinde bu işe başlayacağız.  Hemen arkasından Sokubaşı Mahallesi, Bucak Çıkmazı ve Karaca Uğurlu bu mahalleler şehir merkezinde ticari hayata hemen sokulması lazım. Kentsel dönüşüm için komisyon kuracağız, bu komisyon insanları ikna edecek. Bu komisyon uzlaşmayı sağlayacak, herkes hakkına razı olacak. Bu şekilde olmadı mı imar uygulaması yapıp onu başka yere atacağız  işimize devam edeceğiz, kimse de bize kızmayacak.  

 

HALK BANKASI BİNASI GERİ ÇEKİLECEK

 

Yine Halk Bankasının biliyorsunuz, oranın arkaya çekilmesini düşünüyoruz. Eski hükümet binasının yıkılması bize nasıl nasip olduysa inşallah burası da bize nasip olur diye düşünüyoruz.

 

Seçimden önce Kilisenin restarasyonu sözünü vermiştik ve  yapıldı. Şimdi burayı kent müzesi yapacağız.

 

Kız Meslek Lisesinin olduğu alanı  600 milyon gibi komik  bir rakamla İl Özel İdaresinden dükkanlarla birlikte Bor Belediyesine kazandırdık. İnşallah orada  Kız Meslek Lisesi’ni de alabilirsek, milletvekillerimiz ile konuştuk. Yada yeni bir okul yaptırıp Kız Meslek Lisesi’ne vereceğiz. Buradaki dükkanlarla birlikte dükkanınıza dükkan diyerek.  Burası 6 dönümlük bir yer yeni bir belediye binası yapmayı düşünüyoruz, altında dükkanları ile birlikte güzel bir bina yapmayı düşünüyoruz.

 

Dambulca da bir şelale var, burayı mesire alanı gibi yapmayı düşünüyoruz.

 

BİRAHANELER ŞEHİR DIŞINA ÇIKACAK

 

Eğlence merkezleri var biliyorsunuz, birahaneleri şehir dışına almayı düşünüyoruz.

 

İftiyan Toki binalarının orada cami ihtiyacı var, oraya bir hayırsever bulup cami yapma yoluna gideceğiz.

 

YENİ MEZARLIKLAR OLUŞTURULACAK

 

Mezarlıklarımız doldu. Halkımızla iştişare edip yeni bir mezar yeri oluşturacağız.

 

Alt yapısını tamamladığımız, Yunak Köprüsünden, İftiyan’a kadar bir yürüyüş ve bisiklet yolu düzenlemesini yapacağız.

 

Elektrik tellerini yer altına alma işlemi devam edecek.

 

Mezarlık bilgi sistemi kurmayı planladık, alt yapısını hazırladık.  

 

ÇOCUKLARIMIZA  BIRAKACAĞIMIZ BOR FARKLI OLMALI

 

Şimdi şunu söylemek istiyorum… Bu bizim sevdamız, biz bu toprakların çocuğuyuz,  biz bu topraklarla helalleşmek zorundayız. Biz çalışmak zorundayız. Dün bu vekaleti bize verdi hemşerilerimiz, söz verdiklerimizin hepsini yapmaya çalıştık, fazlasıyla da yaptık. Bugün burada sözlerimiz var, hayallerimiz var, projelerimiz var. Göreceksiniz bunları da biz yapacağız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı. Ne söz verdiysek yapacağız, daha fazlasını da yapacağız. Bu memleket bizim sevdamız, bu memleketten vazgeçemeyiz. Bizden önce bir sürü belediye başkanı vardı. Bizden sonrada bir çok belediye başkanı olacak. Ama Bor Belediyesi, Bor İlçemiz baki kalacak. Çoluğumuzla,  çocuğumuzla bırakacağımız Bor farklı olmalı. Yarın çocuklarımız bizi yargılamamalı.  Önümüzdeki dönemde de hep beraber olacağız, hep birlikte koşturacağız. Hiçbir siyasi ayrım yapmadım.  Siyasi görüşümüz  farklı olabilir ama önceliğimiz Bor olacak. Biz sıkı bir Bor Milliyetçisiyiz, sıkı bir Türk Milliyetçisiyiz. Bu noktada bir sıkıntımız yok. Daima Bor, Daima Hizmet diyelim…”dedi.


Editör: TE Bilişim