Akdoğan'dan Baro, Bem-Bir-Sen ve Niğde Dernekler Federasyon Ziyaretleri




Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Baro Başkanlığını ziyaret ederek avukatlarla bir araya geldi.

 

Niğde AK Parti Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi ile birlikte Baro Başkanlığını ziyaret eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yapılan çalışmalarını anlatarak yeni dönem projeleri hakkında bilgi verdi.

 

Niğde Baro Başkanı Av. Hüseyin Demirbilek'in yanı sıra çok sayıda avukatın katıldığı toplantıda hizmetlerini anlatan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde için, en iyi hizmeti üretme gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "30 Martta seçim var. Bu seçimlerin Niğde'mize, milletimiz ve memleketimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Seçim kampanyamızı şu anda hızlı bir şekilde devam ettiriyoruz. Bu kapsamda sizlerle beraberiz. Seçim maratonu hızlı bir şekilde gidiyor. Bundan 5 yıl önce de adaydık. Niğdelilerin büyük bir bölümü kazanacak kadar bize oy verdiler biz de seçimi kazandıktan sonra herkese, her kesime hizmet etme gayreti içerisinde olduk. Şehrimizin bundan 5 yıl önceki durumunu biliyoruz. Bu gün ki durumunu biliyoruz" dedi.

 

Şehrimiz ve İnsanımız İçin Çalıştık

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Göreve geldiğimizde insanlar suyunun akmadığından, kanalizasyonunun çalışmadığından şikayetçiydi. Bu noktada ciddi bir talep vardı. Bu soruna öncelik tanıdık. Daha sonra yollarımızın, kaldırımlarımızın yapımını gerçekleştirdik. Şehrimizin yollarının bundan 5 yıl önceki halini de şimdiki halini de görüyoruz. Kaldırımlarımızı ve caddelerimizi şehrimize yakışır hale getirdik. Şehrimiz ve insanımız için çalıştık. Birçok alanda şehrimize ve insanımıza hizmet üreterek bir 5 yıl geçirdik" şeklinde konuştu.

 

Önemli Projeleri Hayata Geçirdik

 

Başkan Akdoğan; "Bir çok alanda hizmet ürettik. Sosyal tesislerden, hayvan barınağına kadar. Hayvan Pazarından, Mezbahaya, Zahire Pazarına, İtfaiye'ye kadar şehrimizde ihtiyaç olan önemli projeleri gerçekleştirdik. Kapalı Pazar yerleri, Arsenik arıtma tesisi, Vahşi depolamaya son vererek Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi yapımını gerçekleştirdik. Belediyemizin önünde şu anda 700 araçlık bir kapalı otopark ve Kent Meydanı yapım çalışması devam ediyor. Kapalı otoparkımız ücretsiz olarak vatandaşlarımıza hizmet verecek. Bunun yanı sıra şehrimize yakışır güzel bir Kent Meydanı yapım çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

 

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan 5 Yılda Önemli Projelere İmza Attı

 

Niğde AK Parti Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu; "Niğde açısından ele alırsak Niğde geçmiş dönemlerde çok kötü idare edilmiş, çok günü birlik politikalarla idare edilmiş, ileriye dönük çocuklarımıza yönelik ya da 30 yıl 40 yıl sonra ne olacağı hiç bir zaman düşünülmemiş. Şehir nasıl gelişecek? Buradaki insanlar neyle uğraşacak? Bunlara hiç kafa yorulmamış. Günü birlik idare edilmiş gitmiş. Netice de son 5 seneden sonra hem yol alındı, mesafe alındı ve ciddi projelerde geliştirildi. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Faruk Başkanımız en iyisini yaptı. İyi işler yaptı. O bakımdan Faruk Başkanı desteklememizde hiç bir sıkıntı yok. Faruk Başkan Niğde'nin çocuğu. Burada doğmuş büyümüş iyi bir ailenin mensubu. Siyasi partinin geleneksel olarak çocukluğundan beri siyasi faaliyetlerin içinde bulunmuş, ilçe başkanlığı yapmış, il başkanlığı yapmış, İl genel meclis üyeliği yapmış bu ortamlarda bulunmuş ve Belediye Başkanlığı yapmış, tecrübesi var. Rahatlıkla Belediye Başkanı Adayı oldu. Önümüzdeki dönemde, çok daha başarılı, çok daha güzel hizmetler yapılacağına inanıyorum. Biz de tam destek olacağız" şeklinde konuştu.


Bem-Bir-Sen ve Niğde Dernekler Federasyonundan Faruk Akdoğan'a Ziyaret

 Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Genel Başkanı Mürsel Turbay ve Niğde İl Başkanı Ergün Yılmaz yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı makamında ziyaret etti.

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Niğde İl Başkanı Ergün Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Uçar, İlyas Yağız, Selçuk Altınsoy, Recep Yaşar, İş yeri Temsilcisi Fatih Kaya, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı makamında ziyaret etti.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a başarılar dileyen Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay; "Ülkemize, milletimize, Niğde'mize yaptığınız bu güzel hizmetler bizlere gurur veriyor. Sizleri tebrik ediyorum. Yeni dönemde başarılar diliyorum" dedi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a desteklerinden dolayı teşekkür eden Bem-Bir-Sen Niğde İl Başkanı Ergün Yılmaz; "Sendikamız üye sayısını 3 yılda iki katına üç katına, dört katına çıkartabilmişse bunda çalışma arkadaşlarımız, kadar bizler kadar sizin de çok büyük katkınız olduğuna inanıyorum ve bunu her yerde dile getiriyorum. Bundan dolayı da çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Desteklerinizin de her zaman süreceğinden hiç bir şüphem yok. İnşallah 30 Marttan sonra da tekrardan yolumuza devam edeceğiz. Üye sayımızı aynı şekilde korumaya çalışırken, yükseltmeye de devam edeceğiz. İnşallah sizde bu makama yeniden seçileceksiniz ben öyle söylüyor, böyle inanıyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Biz her zaman vatandaşımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın yanında yer almaya gayret gösterdik. Yapılabilecek talepleri değerlendirmeye aldık. Bundan sonra da bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Niğde'yi hep birlikte daha iyi, yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz" dedi

Niğde Dernekler Federasyonundan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a Ziyaret

Bem-Bir-Sen ziyaretinin ardından Niğde Dernekler Federasyonu yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret etti. Ziyarete Niğde Dernekler Federasyonu Başkanı Emin Özer, Başkan Yardımcısı Ahmet Efe'nin yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çimen, Adnan Başata ve Sayman Berran Altuntecim katıldı.

Editör: TE Bilişim