Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur'un annesi, babası ve kardeşleri ile Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Ömer Demir, Vali Cahit Çelik'i makamında ziyaret etti.

Devletimizin daima şehit ailelerin ve gazilerin yanında olduğunu belirten Vali Çelik, şehitlerimizin kıymetli aileleri olan sizler bizlere emanetsiniz. Rabbim, şehidimizin şehadetini kabul eylesin sizlerede sabırlar nasip eylesin dedi.

Ziyarette, Vali Çelik, vatan toprakları üzerinde huzur ve güvenin temini için görevleri sırasında canlarını feda eden şehitlerin hiçbir zaman unutulmayacağını, Şehitlerin haklarının ödenmeyeceğini belirten Vali Çelik, "Vatanını, milletini, bayrağını korumak için canlarını veren, peygamberlikten sonra gelen en yüce mertebelerden birine erişen şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetler aileleri. Şehitlerimizin emaneti olan sizlere sahip çıkmak bizim en önemli görevimizdir." dedi.

Şehit ailesine tekrardan başsağlığı dileyen Vali Çelik, Şehit ailesi ve yakınları ile bir süre sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi.

Niğde'de  23 Nisan coşkuyla kutlandı Niğde'de 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Editör: Selim GÖKEL