Niğde Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Yerlikaya, 3. Lig 3. Grubunda Niğde Belediyespor-Beylerbeyispor takımlarının Samsun 19 Mayıs Stadında oynayacakları Play Off final maçını kazanarak Niğde’ye şampiyonluğu getireceklerine yürekten inandıklarını söyledi.“Türk bayrağının dalgalandığı her yerde biz oynarız. Ve artık biz karşılaşmayı Samsun’da oynayacağız” diyen Niğde Belediyespor Kulübü Başkanı Yerlikaya; “Samsun kentini Niğde’ye çevireceğiz” şeklinde konuştu.

Niğde Belediyespor Kulübü Başkanı Yerlikaya; “Niğde, futbolcular, Teknik Heyet havaya girmiş durumda. Şampiyonluğa inancımız tam. Tek yürek bunun sonucunda da inşallah 2. Lig bileti gelecek diyorum” dedi.

Niğde Belediyespor’un önceki gün itibariyla Samsun’a giderek kampa girdiğini belirten Başkan Yerlikaya, Samsun’da maç gününe kadar Çarşamba Spor Tesislerinde hazırlıklarını sürdüreceklerinin altını çizdi.

“Takımımızın son durumu çok iyi… Moraller üst seviyede. Takımda kardeşlik olgusu üst seviyede” diyen Kulüp Başkanı Yerlikaya; “Futbolcu kardeşlerimiz gerçekten şehrin ihtiyacı olduğunu bildikleri için ayrı bir hava yakaladılar” diye konuştu.
Niğde Belediyespor Kulübü Başkanı Yerlikaya; “Tabi kendi gelecekleri açısından da şampiyon takımın oyuncuları olarak daha iyi yere geleceklerini biliyorlar. Allah’ın izniyle 15 Mayıs Pazar günü rabbim bizlere 2. Ligi nasip eder ve bu kenti hak ettiği yerlere taşırız diye düşünüyorum” diye konuştu.

“Onursal Başkanımız, Niğde Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan’a çok teşekkür ediyorum” diyen Başkan Yerlikaya; “Bugüne gelene kadar bizlerden desteğini bir saniye bile eksik etmedi. Bu şehrin ihtiyacı olan ne varsa kendisi orada. Biz Onursal Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan’a yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.

Ulaşım konusunda bugün akşama kadar Niğde’deki taraftarların, Derneklerimize isimlerini yazdırmaya devam etmeleri çağrısında bulan Yerlikaya; “Vatandaşlarımız otobüs konusunda sıkıntı yok; sınırsız otobüs kaldırabiliriz. Hiçbir ücret talep etmiyoruz” şeklinde konuştu.
Maç biletlerinin de açıklandığını belirten Niğde Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yerlikaya; “Samsun’a gidip maç izlemek isteyenler sadece 5 TL bilet ücreti ödeyecekler” şeklinde konuştu.

“Eğer isimin yazdırmayıp Pazar günü yine maça gitmek isteyen vatandaşlarımız olursa yedek otobüslerimiz devreye girecek” diyen Başkan Yakup Yerlikaya; “Açıkçası biz şampiyon olmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.
Başkan Yerlikaya; “Niğdeli taraftar vatandaşlarımızdan isteğimiz, Samsun’u Niğde’ye çevirip takımımızı 90 dakika desteklemeleridir. Biz de inşallah özlemini duyduğumuz 2. Lig vizesini alalım diyoruz” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilişim