Sağlık Bakanlığı Tarafından İstihdam Edilen Tıbbi Sekreter Personelleri Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma hastanesinde Göreve Başladı. Personellerin göreve başlaması nedeniyle tanışma ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Ömer Halisemir Eğitim ve araştırma Hastanesi toplantı salonunda düzenlenen tanışma ve değerlendirme toplantısında Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Yakup Çetinkaya ve Kalite ve Destek Hizmetleri Müdür Vekili Ahmet Budak’ın katıldığı toplantıda; Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Yakup Çetinkaya, yeni görevlerinden dolayı personelleri kutlayarak, Hastanede bundan sonraki süreçte sunacakları katkı ile daha verimli olacaklarını. Niğde’de vatandaşlarımıza kesintisiz sağlık hizmeti veren sağlık ordumuzun içinde göreve başlamaları kendileri için çok önemli bir fırsat. Bunu çok iyi değerlendiriniz. Bu büyük ve önemli ailenin fertleri olarak aramıza hoş geldiniz. Güler yüzlü, saygılı, sağlıklı ve mutlu bir yaşam ve iş hayatı diliyorum” dedi.

Göreve başlayan personeller de, memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür ettiler.

112 Acil Çalışanlarına "Travma İleri Yaşam Desteği Eğitimi" Verildi 112 Acil Çalışanlarına "Travma İleri Yaşam Desteği Eğitimi" Verildi

Editör: TE Bilişim