Niğde’deki eczaneler, koronavirüs tedbirleri kapsamında Perşembe günü 19.00’da başlayıp 17 Mayıs’ta sona erecek tam kapanma sürecinde, 08.30-17.00 saatleri arasında mesai yapacak.

Pazartesi günü gerçekleşen kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17 günlük bir tam kapanma dönemine gireceğini açıkladı.

Perşembe günü saat 19.00’da başlayıp 17 Mayıs pazartesi sabah 05.00’e kadar devam edecek süreçteki üretim, imalat ve hayati meslek grupları dışındaki birçok iş yeri kapanacak.

Niğde’deki Eczaneler 08.30-17.00 Saatleri Arası Mesai Yapacak

Niğde’de İnme Merkezi Hasta Kabulüne Başladı Niğde’de İnme Merkezi Hasta Kabulüne Başladı

Niğde Eczacılar Odası Başkanı Nihat Öztürk, tam kapanma sürecinde eczanelerin nasıl etkileneceği konusunda açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada, “ Vatandaşlarımızın bu konuda tereddütleri vardı. Eczaneler birinci basamak sağlık kuruluşlarıdır. Biz insan sağlığını önceleyen bir kurum olduğumuz için tam kapanma süresinde hiçbir eczanemiz kapanmayacaktır. Normal mesai saatlerimize yani sabah 08.00 ila akşam 17.00’ye kadar hizmet vermeye devam edecektir. Cumartesi ve Pazar günleri ise sadece nöbetçi eczaneler hizmet verecektir “dedi.

Editör: TE Bilişim