Mısır’ın başkenti Kahire’de T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenen ABC Future Expo/Türk Üniversiteleri tanıtım fuarına Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu katılarak Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesini tanıttı.

Fuarda Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi tarafından açılan stantta Niğde ve Üniversitedeki eğitim faaliyetleri ile sosyal imkânlar uluslararası aday öğrencilere tanıtıldı. Uluslararası akademisyenlerin de ziyaret ettiği standımızda Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Hülya Üründü ziyaretçilere Üniversite hakkında bilgiler verdi.

“NÖHÜ Uluslararası Ölçekte Marka Değerini Artırmaya Devam Ediyor”

Konuyla ilgili açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, ‘‘Üniversitemizde yaklaşık 28 bin öğrencimizin yanı sıra 53 ülkeden 800'ü aşkın uluslararası öğrencimiz var. Anadolu’nun Yükseköğretim ve Bilimde Parlayan Yıldızı Üniversitemiz ulusal düzeyde olduğu gibi uluslararası ölçekte de marka değerini artırmaya devam ediyor. Fuardaki amacımız Üniversitemizi uluslararası öğrencilere tanıtmak ve onları ülkemize, şehrimize ve üniversitemize davet etmek.’’ diye konuştu.

Kahire Eğitim Müşaviri Aslan’la İkili Eğitim İş Birlikleri Üzerine Görüşme

Fuarda Ömer Halisdemir Üniversitesi standını ziyaret eden Kahire Eğitim Müşaviri Prof. Dr. İbrahim Aslan ile Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu arasında verimli bir görüşme gerçekleşti. Rektör Uslu, Aslan’a Üniversite hakkında bilgiler verirken ayrıca Niğdeli Alimler kitabını hediye olarak takdim etti.

1D38B566 D502 4B31 9F95 A21215A0374E

Eğitim Gücü Sen: Şiddete karşı önlem alın! Eğitim Gücü Sen: Şiddete karşı önlem alın!

11Cf61C1 7C48 4Ea4 816B 1C5151Dbab93

6Cd73C4F 0Ca6 4Aa9 8Dfc 1Cb7B02Fad43

Editör: Selim GÖKEL