Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Bor kampüsünde yer alan Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi, Bor Meslek Yüksekokulu ve Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek burada eğitimlerine devam eden öğrencileriyle bir araya geldi.

Rektör burada Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamdi Doğan, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran, Bor İlçe Emniyet Müdürü Caner Öz ve Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan İbiş, Bor Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hakan Demir ve Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Durmuş Dağhan eşlik ettiler.

Bor’da yer alan kampüslerinde incelemede bulunan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, öğrencilerimizin soru, görüş ve taleplerini de dinledi. Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu buradaki açıklamalarında, “Tüm öğrencilerimiz bizim için değerlidir. Öğrenci odaklı bir Üniversite olarak öğrencilerimizin eğitimlerini sağlıklı bir şekilde ve fiziki anlamda gelişmiş bir ortamda sürdürmesi adına devamlı olarak çalışıyoruz. Bu bağlamda Bor kampüsümüzde de önemli bir peyzaj çalışması yürütülüyor. Hedefimiz mutlu bir eğitim ortamı oluşturmaktır” ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen toplantıda öğrencilerimiz ayrıca, Bor ilçe protokolüne de sorularını sorma ve önerilerini iletme fırsatı buldular.

Bor İlçe Halk Kütüphanesinde Kültürel Söyleşilere Devam Bor İlçe Halk Kütüphanesinde Kültürel Söyleşilere Devam
Editör: TE Bilişim