• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 63.380 %-0.97
  • ETHERIUM 3.250 %3.67
14°

Tıraşsız Saç Ekimi Kliniği

Firma Kodu #3124
Sektör KİŞİSEL FİRMALAR
Adres Nişantaşı / Şişli İstanbul
URL https://eurasiahaircenter.com/tirassiz-sac-ekimi/
Şehir/Eyalet Ucar
Eklenme Tarihi 22.05.2023
İnsan hayatları boyunca vücutlarındaki tüyleri dökerler ve zamanla yerine yenileri çıkar. Vücudumuzdaki en kolay etkilenen ve uzamayı kesen tüylerimizden birisi de saçlarımızdır. Gerek genetik faktörlerin etkisi olsun, gerek ise kişinin yaşadığı stres ve baskı olsun, saçların daha az çıkmasına ve dökülmesine sebep olmaktadır. Gelişmiş teknolojiler sayesinde artık kolaylıkla seyrelmiş saçların daha güçlü ve gür çıkması sağlanabilmektedir.

Gerçekleştirilen bu operasyonlar oldukça basit fakat bir o kadar da etkilidir. Saçların açıldığı ve döküldüğü bölgelere tıraşsız saç ekimi ile gerçekleştirilir. Bunun sonucunda kişi eski dökülen saçlarının yerine zaman içerisinde sağlıklı ve gür saçlara kolaylıkla sahip olabilmektedir. Özellikle bu teknolojiyi uygulatmak için ülkemize her yıl binlerce sağlık turisti gelmektedir.

Genetik ve Saç Dökülmesi

Saçlar, bakım isteyen ve bakım yapılmadığında kolaylıkla dökülebilen hücrelerden oluşur. Gerekli bakımların yapılmaması, kirli bırakılması sonucunda hava almayan saç kökleri kolaylıkla kopmaktadır. Genetik faktörlerin de işin içine girmesi ile beraber, saçların tekrar çıkmaları zorlaşmaktadır. Genetik yatkınlığı olan hastalar, dökülmeler başlamadan tedbir olarak da bu uygulamayı yaptırabilirler.

Bunlar da ilginizi çekebilir