Bor İlçemizin yetiştirdiği  bürokratlardan olan hemşerimiz Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Prof.Dr. Ali İhsan Dokucu  Bor ilçesinde incelemelerde bulundu.


Haber: Selim GÖKEL

 

Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği  Başkanı Prof.Dr. Ali İhsan Dokucu,  ilçemizde sağlık kuruluşlarında çeşitli incelemelerde bulundu. Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Niğde Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Emirhan  Yardan ile birlikte Bor Devlet Hastanesini ziyaret eden Prof Dr. Ali İhsan Dokucu  hastane hakkında Başhekim Uz.Dr. F. Mehmet Çelik’ten bilgi aldı ve hastanenin eksikliklerinin giderileceği sözünü verdi.

 

Bor’daki sağlık kuruluşlarını Prof.Dr. Dokucu ile birlikte ziyaret eden  Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat; “ Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Bor'lu hemşerimiz Sayın Prof.Dr.Ali İhsan Dokucu, ilçemize gelerek Bor Devlet Hastanemizi ziyaret etti. Hastanemizin doktor ve tııbbi malzeme eksikliklerini yerinde gördü ve inceledi. Hemşerimiz Sayın Ali İhsan Dokucu hastanede bulunan eksikliklerin en kısa zamanda giderilmesi için, ellerinden gelenin ve yapılması gerekenlerin sözünü verdi. Sayın Dokucu'ya ilçemize gerçekleştirdiği ziyaret için şahsım ve Bor'lu hemşerilerim adına teşekkürlerimi iletiyor,şükranlarımı sunuyorum”dedi.

 

Önümüzdeki günlerde ihale çıkarılarak Bor İlçesine yapılacak yeni Devlet Hastanesi hakkında da bilgi alan Prof. Dr. Dokuyucu ziyaretlerinin ardından ilçemizden ayrıldı. 



Editör: TE Bilişim