Mütevelli heyet seçimleri yapıldı Mütevelli heyet seçimleri yapıldı

Niğde’de S.S. 51 Nolu Şehir İçi Taşıyıcılar Kooperatifinde şehir için halk otobüsü şoförlüğü yapan Savaş Kılıç, aracında unutulan 95 bin TL parayı ve dizüstü bilgisayarı bağlı olduğu kooperatife teslim etti. Parasını ve bilgisayarını otobüste unutan vatandaşa parası ve bilgisayarı kooperatif görevlileri tarafından teslim edildi. 
Otobüs şoföre Savaş Kılıç, şehir içi halk otobüsünde şoförlük yaptığını belirterek, “Aracımda gece geç saatlerde son seferimde unutulmuş çantanın içerisinde 95 bin TL para, lettop ve dizüstü bilgisayar buldum ve sabah saatlerinde sahibine teslim ettim. Çantasını aracımda unutan vatandaş, sabah beni otobüsümden tanıyarak yanıma geldi. Bende emanetlerini merkez durağa bıraktığımı söyledim. O da merkez durağımıza giderek büyük bir sevinçle çantasını aldı ve bizlere teşekkür etti” dedi. 
Otobüslerde birçok eşyanın, çantanın, cüzdanın vb. eşyaların unutulduğunu belirten Savaş Kılıç, “Otobüste yolcularımızın unuttukları eşyaları, muhafaza altına alarak merkez durağımıza teslim ediyoruz. Vatandaşlarımız otobüslerimizde unuttukları eşyaları merkez durağımızdan alıyorlar” ifadelerini kullandı.