Bütün hafta meclis çalışmalarıyla iştigal eden Selvi, hafta sonlarını Niğde'de geçiriyor. Bir yandan esnaf ve kıraathane ziyaretleri geçekleştiren Selvi diğer yandan hemşerilerinin kederli ve neşeli günlerinde onları yalnız bırakmıyor.


   Bir taraftan hemşehrileri ile hemhal olan Selvi öte taraftan teşkilatını yalnız bırakmıyor.
Bu bağlamda Bor İlçe Yönetiminin yemekli toplantısına katılan Selvi teşkilat olmanın bir aile olmaktan farklı bir yanının olmadığının altını çizerek sözlerine şu şekilde devam etti; Milletvekili olarak benim görevim bir yandan mecliste sizleri temsil etmek öte yandan halkımızla sürekli temas halinde olan sizlerin ellerine sağlam argümanlar getirmek.  Öz bir deyimle heybeyi doldurup gelmek. Hamdolsun Sn. Genel Başkanımız ve Başbakanımız bu konuda, tüm Bakanlarımız ile tam bir koordinasyon halinde bıkmadan yorulmadan çalışarak bizlere öncü oluyor. Bizler de orada yapmış olduğumuz çalışmaları, yapmış olduğumuz düzenlemeleri heybemize doldurup sizlere getiriyoruz. Sizler de bunları kapı kapı gezerek vatandaşlarımızla paylaşıyorsunuz. Hepimizin yükü ağır tabiki farkındayız ancak en önemli husus tüm bu mekanizmayı işletirken aramıza nifak girmesine müsaade etmeyişimiz. Bir teşkilattan ziyade bir ailenin fertleri gibi hareket edişimiz. Allah muhabbetimizi artırsın ve bu kutlu kervanda yol almaktan bizleri alı koymasın."

  Bor İlçe Yönetiminin tertip ettiği toplantıya katılmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Selvi İl Başkanlığında düzenlenen ve İl Yürütme Kurulu ile Kadın ve Gençlik Kolları İl Başkanlarının katıldığı bir başka toplantıya katılmak için Bor’dan ayrıldı.


Editör: TE Bilişim