İYİ Parti Niğde Milletvekili Adayı Mümin İnan, İl genelinde yaptığı seçim çalışmaları kapsamında yüreklere dokunmaya devam ederken, vatandaşın da tercihi tam olarak netleşti.  

Vatandaş bu seçimde sandıktan başarı ile çıkacak olan ismin ve Niğde’yi TBMM’de en iyi şekilde temsil edecek ismin Mümin İnan olduğunu tescilledi. Mümin İnan her bir yüreğe dokunan kişiliği ile yılların tecrübesi ile, çözüm odaklı hizmet anlayışı ile Niğde için ter dökmeye mesai harcamaya devam ediyor. Siyasi kimliği ve iyi bir kişiliği ile 7’den yetmişe bir çok kesimin sesi olan, Niğde Belediye Başkanlığı ve Niğde Milletvekilliği görevleri süresince vatandaşlarına karşı kendini kanıtlamış önemli bir isim. Gittiği her yerde kazanan isim olarak gösterilen Mümin İnan’ın Niğde’de sandıklarında galibi olacağına kesin bakılıyor.

Nevşehirli Başkan Niğdeli Başkanlardan Daha Hızlı Çıktı! Nevşehirli Başkan Niğdeli Başkanlardan Daha Hızlı Çıktı!

Vatandaşın bu teveccühüne katkısın kalamayan İnan Sanayi sitesi bölgesinde gerçekleştirdiği ziyaretleri sırasında; “Ülkenin de Niğde’nin de gündemi belli. Vatandaşımız değişim konusunda oldukça kararlı. Sanayi sitesini geziyoruz, bu site eskiden çok daha canlı daha hareketli ve güzler yüzlü dururdu. Şimdi insanımız mutsuz, yorgun. Faturasını, kirasını, çırak ve kalfasının maaşını dahi ödemekte ciddi anlamda zorlanan esnaflarımız, eski dönemlerde çok daha iyiydik, muylu ve kazançlı işlerimiz vardı. Ayın sonunu getirmeyi planlarken çünkü haftanın hatta günün sonunu nasıl getireceğimizi düşünür olduk. Ülkenin ekonomisi krizinde krizini yaşıyor. Milli ekonomideki durumlar herkesi etkiliyor. Vatandaş artık sanayi sitelerini dahi ihtiyacı olmasına rağmen unutmuş durumda. Parça maliyetleri ve bakım maliyetleri oldukça fazla. Kimsenin gücü yetmiyor” dediğini hatırlatan Mümin İnan, güzel ve mutlu günlerin çok yakın olduğunu birkaç gün sonra ülkenin üzerine huzur güneşi doğacağını işaret etti.  

...

Editör: TE Bilişim