Uluslararası Turizm faaliyeti yürüten, Niğde'de merkezli Semistal Turizm Sahibi Cevdet Eroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla isyan etti.

Semistal Turizm sahibi Cevdet Eroğlu uzun süredir Turizm rotasına Yeşilburç köyünü katmak için çabalamıştı. Nihayetinde geçtiğimiz gün 40 Fransız turist Yeşilburç Köyündeki camii olarak kullanılan kiliseyi ziyaret etti. 

Eroğlu ziyaret sırasında yaşadıklarını sosyal medyadan paylaşarak, isim vermeden eleştirie bulundu. Cevdet Eroğlu paylaşımında "aktif siyaset yapan bir şahıs",  "piyon imam" gibi cümleler kurup, herşeyin belgeli olduğunu ve isim isim açıklayacağını iddia etti.

Bekliyoruz...

Cevdet Eroğlu'nun paylaşımı aynen aşağıda: 

NİĞDE TURİZMİNDE 3 MAYMUNU OYNAYAN SİYASİLER GERÇEKLERİ SAKLAYAMAZSINIZ

Geçenlerde Niğde Yeşilburç kilisesini 40 Fransız turistle ziyaret ettik lakin oradaki görevli arkadaş bize “sakın fotoğraf çekmeyin bizi ilgili kurumdan aradılar, bizi zora sokmayın “ diyerek uyardılar. Sözde “Medeniyetlerin yaşatıldığı Şehir Niğde ” diyeceksin diğer taraftan geri planda film çevireceksin. Geldiğimiz noktada ne umutlarla memleketimizin tanıtımına katkı sunmak İçin en başından beri tanıtım yaptık, yürüyüş rotalarını ortaya çıkardık ama siyasiler neden ve kimden korkuyorsa bu cami ve kiliseyi tartışmaya açmak istemiyorlar. Hükümet çok iyi biliyorki turizm gelirleri olmadan cari açık kapanmaz. Bunun arkasında aktif siyaset yapan bir şahıs imamı piyon olarak kullanıp CİMERE şikayet ettirdiler. Herşey belgeli zamanı geldiğinde isim isim açıklayacağız. Gerçeklerden kaçamayacaksınız!! Niğdeli siyasileri lafta değil özde turizme sahip çıkmaya davet ediyoruz.

Dünyaca Ünlü Sanat Galerileri Artık Niğde’yi Tercih Ediliyor Dünyaca Ünlü Sanat Galerileri Artık Niğde’yi Tercih Ediliyor

Editör: TE Bilişim