Niğdegücü Gençlik Spor Kulübü  Başkan Yardımcısı Çağrı Erginer geçtiğimiz günlerde BorHaber’e bir ziyarette bulundu.

Ziyareti esnasında bize kısa bir ropörtaj veren Niğdegücü Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Çağrı Erginer;

‘’NiğdeGücü GSK olarak 2013 yılında kurulmuş yeni bir kulübüz bizim önceliğimiz basketbol tabi yani sıra taekwando, boks gibi branşlarda da mücadele ediyoruz. Biz geçtiğimiz sezon kendi imkânlarımızla sezonu tamamladık bu sezon ise maddi sebeplerden dolayı lige katılamadık. Bu arada şunu da belirtmek isterim ki kulübümüzde 14 tane yönetici vardır. Bu arkadaşlarımızın arasında en büyüğümüz 28 yaşındadır.

  Biz bu kadar genç kadro ile Niğde’mizi sporda belirli yerlerde iyi ve ya kötü temsil ettik , Niğde’mizin adını  basketbol dada adını diğer illerde duyurduk. Şuan bilindiği üzere Niğde’yi profesyonel olarak temsil eden tek kulüp Niğde Belediyespordur ‘’ diyen

 Erginer ; Belediye Spor  bu başarıya gelene kadar ne kadar para harcandı.! Eğer o harcanan paraların üçte biri bize harcansaydı Beko Basketbol Liginde Niğde’yi temsil ederdik.’’  dedi ve 17 Martta Konya da düzenlenecek olan gençler kategorisinde mücadele edeceğiz ve Konya’dan mutlak bir derece yapıp geleceğiz ve önümüzdeki yıl  ise bölgesel lige devam edip Niğde’yi de kaldığı yerden temsil edip  kısa süre içerisinde de profesyonel lige taşımak için çabalayacağız diyen Erginer, Niğde halkı ve iş adamlarına ve Niğde Belediyesine  takımlarına destek istedi. 
Editör: TE Bilişim