Şehit Eşini, Son Yolculuğuna Kucağında 1 Yaşındaki Kızıyla Uğurladı Şehit Eşini, Son Yolculuğuna Kucağında 1 Yaşındaki Kızıyla Uğurladı

Niğde’de hurda ve geri dönüşüm sektöründe faaliyet gösteren firmalar, yeni bir hurdacılar sitesi kurmak adına bir araya gelerek Niğde Hurdacılar Yapı Kooperatifi’ni kurdular. Kurulan kooperatif ile Niğde’de faaliyet gösteren hurdacı ve geri dönüşüm esnafına yeni bir site kurulması hedefleniyor.
Niğde Hurdacılar Yapı Kooperatifi’nin adı altında kurulan ve kurucu başkanlığını Emin Akdoğan’ın yaptığı kooperatif faaliyetlerine başladı.
Konu hakkında bir açıklama yapan Niğde Hurdacılar Yapı Kooperatifi Kurucu Başkanı Emin Akdoğan, Niğde’ye hurdacılar sitesi kurulması, hurdacı ve geri dönüşüm sektöründe faaliyet gösteren firmaların düzenli bir şekilde ticaret yapmaları amacıyla kooperatif kurduklarını belirterek, “Niğde’de hurdacılık ve geri dönüşüm sektöründe faaliyet gösteren 7 kişi ile birlikte, hurdacılar sitesi kurarak burada hurdacı ve geri dönüşüm sektöründeki firmalara işyerleri yapmak adına Niğde Hurdacılar Yapı Kooperatifi adı altında kooperatif kurarak çalışmalarımıza başladık. Kooperatifimizin kurucuları arasında NİĞÇEVSAN Mehmet Yılmaz, Bedrettin Arı Bediroğulları Metal, Arif Arı Kamberoğlu Metal, Yunus Sabanlı Sabanlı Plastik, Muzaffer Yeşildal Yeşildal hurdacılık, Emre Sabanlı Sabanlı Hurdacılık yer alıyor.  Yedi kişilik ekiple yola çıktık, Allah’ın izniyle bütün hurdacı camiasına komple dükkanlar yaparak teslim edeceğiz. Niğde’de artık hurdacıların da bir sitesi olacak. Bu temiz site içerisinde düzenli bir ortamda, düzenli dükkanlarda hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.