Niğde merkez Aşağı kayabaşı mahallesinde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 35 yaşındaki genç oturduğu apartmanın dokuzuncu katından atlayarak yaşamına son verdi.

Edinilen bilgiye göre olay Niğde Aşağı Kayabaşı Mahallesi Özbelde Mevkiinde bir apartmanda meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle apartmanın dokuzuncu katından atlayan 35 yaşındaki  Serdinç Bilgiç isimli kişi hayatını kaybetti. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri talihsiz adamın öldüğünü belirlerken, polis ekipleri olay ile ilgili inceleme başlattı.

NİĞDE'DE İNTİHAR VAKALARI ARTTI... 

KURUMLAR NE GİBİ ÇALIŞMA YAPIYOR

Niğde’de son günlerde intihar olayları artı, gerek basına yansıyan, gerekse yansımayan hemen hemen hergün bir intihar vakası meydana geliyor. Uzmanlar,  yaşanan ekonomik krizin  insanların yaşam koşullarını belirsiz ve ümitsiz hale getirmesi, çok yüksek ve çok düşük yaşam tarzlarının bilinç altında adaletsizlik oluşturduğu gibi konuların  intiharları tetiklediği belirtilirken, İntiharların önlenebilir bir toplumsal sorun olduğu da belirtiliyor.  Niğde'de, Niğde Valiliği başta olmak üzere,   Sağlık Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü  Niğde'de çok artan intiharlar üzerine bir çalışma yapıyorlar mı?  Niğde Emniyet Müdürlüğünden intihar girişimleri ve vakaları konusunda istatistik ulaşmıyor mu? İntihar girişimlerinin önlenmesi konusunda ne gibi bir çalışma yapılıyor? 

intihar

81 ilde uyuşturucu operasyonu 81 ilde uyuşturucu operasyonu

Editör: Selim GÖKEL