Niğde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Halil Demirdilek, bilirkişilik temel ve yenileme eğitimlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Demirdilek, 3 Mayıs 2025 tarihli ve 32889 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “Bilirkişilik Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” kapsamında, eğitimlerin usul ve esaslarının yeniden düzenlendiğini hatırlattı.

Bu kapsamda, Niğde SMMMO bünyesinde düzenlenecek eğitimler için başvuruların 4 Ağustos 2025 tarihine kadar kabul edileceğini belirten Demirdilek, bu tarihten sonra yapılacak başvuruların geçerli olmayacağını vurguladı. Eğitimlerin, alınan başvurular doğrultusunda Eylül ayı sonuna kadar tamamlanmasının planlandığını ifade etti.

Avukat ve Yazar İsmail Özmel hayatını kaybetti.
Avukat ve Yazar İsmail Özmel hayatını kaybetti.
İçeriği Görüntüle

Başkan Demirdilek, bilirkişilik alanında görev almak isteyenlerin süreci dikkatle takip etmeleri ve başvuru işlemlerini zamanında tamamlamalarının büyük önem taşıdığını dile getirdi. Detaylı bilgi ve başvuru şartlarına ulaşmak isteyenlerin, doğrudan Niğde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile iletişime geçebileceklerini belirtti.

Bilirkişilik görevine ilgi duyan tüm adaylara çağrıda bulunan Demirdilek, bu eğitimin mesleki gelişim açısından önemli bir fırsat sunduğunu sözlerine ekledi.