Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, öğrencilere yardımcı kaynak kitabı dağıtımı gerçekleştirdi.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde Bilgi Güvenliği ve Siber Güvenlik Farkındalık Eğitimi Gerçekleştirildi Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde Bilgi Güvenliği ve Siber Güvenlik Farkındalık Eğitimi Gerçekleştirildi


Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilerin derste işleyecekleri konuları pekiştirmeleri, uzaktan eğitimde oluşan kayıpları telafi edilmesi ve öğrenme süreçlerine katkı sağlamak amacıyla yardımcı kaynak kitapları dağıtıldı. Niğde’de toplam 50 bin 902 kitabın dağıtıldığı öğrenildi.


Kitap dağıtımları için okullara giden Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, öğrencilere hem kitapları dağıttı hem de öğrencilerle sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi. Konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi ‘‘ Bakanlığımızca öğrencilerin derste işleyecekleri konuları pekiştirmeleri, uzaktan eğitimde oluşan öğrenme kayıplarının telafi edilmesi ve öğrenme süreçlerine katkı sağlanması amacıyla aylık olarak yayımlanan yardımcı kaynaklara eklenen mayıs paketi öğrencilerimizle buluştu. İl Millî Eğitim Müdürümüz Halil İbrahim Yaşar, farklı kademelerden öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek kaynakların dağıtımına katkıda bulundu. İlimizde LGS'ye yönelik 5 bin 356 kitap, TYT'ye yönelik 30 bin 910 kitap ve AYT'ye yönelik ise de14 bin 636 kitap dağıtıldı. Sunulan kaynak kitaplara ayrıca http://yardimcikaynaklar.meb.gov.tr/ adresinden dijital olarak ulaşılabiliyor.’’ İfadeleri yer aldı.

Editör: TE Bilişim