Niğde Emniyet Müdürlüğü ve Niğde İl Jandarma Komutanlığı Türkiye’nin huzur ve güvenliğini sağlamak adına ortaklaşa huzur uygulaması yapıyor. 

Doğuyu batıya bağlayan ve Türkiye’nin önemli geçiş noktası olan Ulukışla E-90 karayoluna yapılan denetimlerde emniyet ve jandarma birlikte hareket ediyor.

E90’nın geçtiği Ulukışla İlçesinde Emniyet ve Jandarma ekipleri 24 saat farklı yerlerde uygulamalara başladı. Ekipler belirli aralıklarla hem polis noktasında hem de jandarma noktalarında birlikte çalışıyor.

Günde ortalama 20 bine yakın aracın geçtiği karayolunda şüpheli araçlar trafik, kaçakçılık ve terör yönünden inceleniyor.

Doğuyu batıya bağlayan ve Türkiye’nin önemli geçiş noktası olan Ulukışla E-90 karayoluna yapılan denetimlerde güvenlik güçleri, kaçakçılara göz açtırmıyor. Kaçakçılıkla mücadeleyi artıran Niğde’de ki güvenlik güçleri, kaçakçılık yoluyla sigaradan yılda 1.2 milyar lira kazanç sağlayan terör örgütüne de büyük darbe vuruyor.

Niğde Emniyet Müdürlüğü ve Niğde İl Jandarma Komutanlığı belirli aralıklarla yaptığı uygulamaları kısa tutuyor. Bir mevkide 30 dakika uygulama yapan ekipler, 30 dakika sonra başka bir mevkiye geçiyor.

Güvenlik güçleri tarafından uygulamanın her gün aralıksız olarak devam edeceği ifade edildi.




Editör: TE Bilişim