Olimpik Yüzme Havuzu 8-16 Ocak Tarihleri Arasında Geçici Olarak Kapalı
Olimpik Yüzme Havuzu 8-16 Ocak Tarihleri Arasında Geçici Olarak Kapalı
İçeriği Görüntüle

TFF 3. Lig’in 16. haftasında Niğde Belediyesi Spor, sahasında konuk ettiği Diyarbekirspor’u 1-0 mağlup ederek haftayı üç puanla kapattı.

Niğde 5 Şubat Stadı’nda başlayan karşılaşmada, ev sahibi ekip ilk dakikalardan itibaren oyunun kontrolünü eline aldı. Rakip kalede etkili ataklar geliştiren Niğde Belediyesi Spor, ilk yarının son bölümünde aradığı golü bulmayı başardı.

Mücadelenin 40. dakikasında sağ kanattan gelişen atakta Barış’ın ceza sahasına gönderdiği topu Pet ağlara gönderdi. Ancak yardımcı hakemin ofsayt bayrağını kaldırmasıyla gol geçerlilik kazanmadı. Bu pozisyondan yalnızca iki dakika sonra ev sahibi ekip bir kez daha gole yaklaştı. 42. dakikada kazanılan korner atışında ceza sahası içinde topu iyi takip eden Hüseyin Furkan, kaleciden dönen topu sağ ayağıyla filelere göndererek Niğde Belediyesi Spor’u 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takım da karşılıklı ataklarla gol arasa da savunmalar hata yapmadı. Niğde Belediyesi Spor’un ilk ve ikinci yarıda ofsayt gerekçesiyle iki golü daha sayılmazken, maçta başka gol sesi çıkmadı.

Karşılaşma, Niğde Belediyesi Spor’un 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla ev sahibi ekip sahadan üç puanla ayrılarak haftayı galibiyetle kapattı.