Başkan Özdemir: “Niğde’yi birlikte yönetmeye devam edeceğiz” Başkan Özdemir: “Niğde’yi birlikte yönetmeye devam edeceğiz”

Bugüne kadar camilere verilen hizmetlerin kapsamını genişleten ve arttırarak sürdüren Niğde Belediyesi huzurlu bir şehrin merkezinde gördüğü ibadethaneler için geniş kapsamlı hizmet vermeye devam ediyor. Niğde Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri şehir merkezindeki ibadethanelerde halı yıkama çalışmaları yaparak vatandaşların tertemiz bir ortamda ibadet etmelerini sağlıyor.
Örnek bir sosyal belediyecilik hizmeti sunan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, cami temizleme hizmetiyle de vatandaşın takdirini kazanıyor. Temizlik çalışmasından dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Özdemir’e övgüler yağdırdılar.
Camilerdeki halılar, Niğde Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne ait mobil yıkama aracı ve vakumlu halı yıkama makineleri kullanılarak köpüklü suyla yıkanıyor. İleri teknoloji yerinde halı yıkama makinesi, sıcak su özelliği ile halıdaki kirleri söküyor ve yüksek emiş gücüyle kirli suyu vakumluyor. Yıkama sonrası tertemiz hale gelen halılar da 2 saat gibi bir sürede kuruyor.
“Camilerimizin temizliği bizden sorulur. İbadethanelerimizi köşe bucak temizlemeye devam ediyoruz.” diyen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Vatandaşlarımızın temiz ve ferah bir şekilde ibadetlerini yapmaları için Kurban Bayramı’ndan önce başlattığımız temizlik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Temizlik imandandır diyen bir dinin mensupları olarak ibadethanelerimizi temiz tutarak vatandaşlarımızın huzurlu bir ortamda ibadet etmeleri için çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde de ibadethanelere ve diğer sosyal alanlara yönelik temizlik çalışmalarımız rutin olarak aynı titizlik ve ciddiyetle devam edecektir.” dedi.