TFF 3. Ligde son hafta heyecanı yaşandı. Ligden düşmesi haftalar önce kesinleşen Niğde Anadolu FK ligin son hafta karşılaşmasında kendi evinde Bitexen Sapanca Gençlikspor ile karşı karşıya geldi. Ligde herhangi bir iddiası bulunmayan iki takımın karşılaşmasında Niğde Anadolu FK rakibine 7-1 gibi farklı bir skorla mağlup oldu. 
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kampüs Stadyumunda oynanan karşılaşmada konuk ekip Bitexen Sapanca Gençlikspor 22, 33 ve 43’üncü dakikalarda Muhammed Egemen Pehlivan’ın 3, 57 ve 79’uncu dakikalarda İsa Güler’in 2, 30’ucuncu dakikada İsa Güler ve 90+2’inci dakikada Kazım Yakmaz’ın golleriyle Niğde Anadolu FK’yı farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Ev sahibi ekip Niğde Anadolu FK’nın tek golünü ise 74’üncü dakikata Mehmet Han Küçük kaydetti. 
Niğde’nin futbolda profesyonel liglerdeki tek ve son temsilcisi Niğde Anadolu FK, ligdeki son karşılaşması olan Bitexen Sapanca Gençlikspor maçıyla birlikte resmen küme düştü.
Niğde Anadolu Fk ligde oynadığı 34 maçın sadece 4’ünde galibiyet alırken, 25 maçta ise mağlup oldu, 5 maçı ise berabere tamamladı. Ligde 34 maçta sadece 17 puan alabilen Niğde Anadolu FK 3 ligden düştü. Niğde Anadolu FK oynadığı 34 maçta kalesinde 81 gol görürken rakip kalesine ise 20 gol atabildi.

Ayrıca komşu Aksaray Belediyespor ise dün oynadığı karşılaşmayı kazanarak 3 Lig'den 2 Lige yükselme başarısı gösterdi.

Niğde Belediyespor'dan bir galibiyet daha Niğde Belediyespor'dan bir galibiyet daha
Editör: TE Bilişim