Niğde Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanlığı seçimli olağan Genel Kurulu Toplantısına gidiyor.

12 Mayıs Perşembe Günü saat 11.00’da yapılacak olan seçimlerde katılımın yoğun olması bekleniyor.

26 odanın seçimli genel kurulunun tamamlanmasının ardından sonra gözler NESOB seçimlerine çevrildi. Yapılacak seçimde 2 oda başkanı NESOB Başkanlığı için adaylığını açıklamıştı. Seçim mevcut NESOB ve Terziler Odası Başkanı Alim Yeşil ile Niğde Şoförler Odası Başkanı Halil İbrahim Kızıltan arasında geçecek.

DERDİ OLMAYANIN SEVDASI OLMAZ

194 delegenin oy kullanacağı seçimde Başkan adayları seçim öncesi açıklamalarda bulundu. Mevcut Başkan Alim Yeşil, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ‘‘ "Derdi olmayanın sevdası olmaz. Derdi Esnaf ve Sanatkarımız, Sevdası Memleket olan Saygı Değer Oda Başkanlarım, Çok Kıymetli Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerim, Sevgili Genel Sekreterlerim ve Ekip Arkadaşlarım, Gurur ve Onurla Neferliğini yapmakta olduğumuz Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimizin seçimli Olağan Genel Kurulu 12 Mayıs 2022 Perşembe Günü Saat 11.00 da NESOB Binamız 4. Katta gerçekleşecek olup, Genel Kurulumuza katılım ve desteğinizi istirham ederim.’’ Dedi.

DESTEĞİNİZ ESNAF SANATKÂRLARIMIZIN HAK ETTİĞİ GERÇEK HİZMET ANLAYIŞINA VESİLE OLACAKTIR

Diğer aday olan Şoförler Odası Başkanı Halil İbrahim Kızıltan ise Şu ifadelere yer verdi; ‘‘Niğde’mizin esnaf ve sanatkârlarının çok değeli Başkanlar’ı Yönetim, Kurulu Üyeleri 12 Mayıs Perşembe günü saat:11.00’de NESOB binası kat: 4 gerçekleşecek olan Seçimli olağan genel kurulumuz öncelikle Niğde’mizin bütün esnaf sanatkârına hayırlara vesile olmasını diliyor ve temenni ediyoruz.

Şahsıma ve ekip arkadaşlarıma vereceğiniz destek sizlere ve bütün esnaf ve sanatkârına

Adil, şeffaf, eşitlik ilkesiyle esnafımızın çıkar ve menfaatlerine en uygun şekilde odalar birliğimizi adına yakışır bir şekilde yöneteceğimizden hiç birinizin şüphesi olmasın diyor ve genel kurulumuza teşrifleriniz şahsıma, ekip arkadaşlarıma vereceğiniz desteğiniz esnaf sanatkârımızın hak ettiği gerçek hizmet anlayışına vesile olacaktır.’’ Diye konuştu.

Sağlık Ocağının Engelli Asansörü Çalışmıyor Sağlık Ocağının Engelli Asansörü Çalışmıyor
Editör: TE Bilişim