Geçtiğimiz günlerde Murat Zeren hizmet binasında gerçekleştirilen Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği 19. Genel kurulda189 delegenin 99’unu oyunu alarak yeniden başkan seçilen Alim Yeşim Merkez ilçe seçim kurulundan mazbatasını alarak göreve başladı.

12 Mayıs Perşembe günü Niğde Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Murat Zeren Hizmet Binasında düzenlenen seçimde 189 delegeden 99 delegenin oyunu alarak NESOB'un yeni başkanı Âlim Yeşil İl Seçim Kurulundan mazbatasını aldı. Mazbatasını alan Âlim Yeşil ve yönetim kurulu üyeleri kendilerini destekleyen tüm esnaf ve sanatkârlara teşekkür ettiklerini ifade etti.

Bor Muhtarlarına  112 anlatıldı Bor Muhtarlarına 112 anlatıldı

NESOB Başkanı Yeşil gazetecilere yaptığı açıklamalarda şunları söyledi; “ 2018 yılında başkan seçildiğimde Hukuk Birimi, kayıt Birimi ve Proje birim oluşturacağımı söz vermiştim ve bu sözümü yerine getirmiştim. Ama diğer iki birimden verim alırken Proje biriminden istediğimiz verimi alamadık. Alamama sebebimiz ise vergi borcumuzdan dolayıydı. Bu yıl ise proje birimizi de hayata geçirerek bütün odalarımıza birer proje çıkarttıracağız. 26 oda başkanımız ve 194 üyemizle birlikte çalışıp esnaf ve sanatkarlarımızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız’ dedi.

Editör: TE Bilişim