Niğde İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin katkıları ile (NDSYB) Et ve Şarküteri Mağazası düzenlenen törenle hizmet vermeye başladı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından konuşan NDSYB Başkanı Bilgehan Güney; ‘’Niğde ili Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği et ve şarküteri marketimizin açılışına teşrif eden başta Niğde Valimiz Sayın Cahit Çelik beyefendiye, Belediye Başkanımız Sayın Emrah Özdemir, Belediye Başkan Yardımcılarımız Melih Ayhan ile Muharrem Çifcibaşı’na ve Sayın Rektörümüz Hasan Uslu beyefendiye, İl Genel Meclisi Başkanı Ömer Kılıç’a, CHP İl Başkanı Bünyamin Kıvrakdal, Niğde Ziraat Odası Başkanı Veli Kenar ve Niğde Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Kızıltan’a, STK temsilcilerine Tarım İl Müdürüm Sayın Asım Baş beyefendiye ve beraberinde müdür yardımcılarımıza, banka müdürlerimize ve çok değerli Sivil Toplum Kuruluşu başkanlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 
Bu önemli günümüzde bizleri yalnız bırakmayan değerli yetiştiricilerimize, halkımıza selam ve saygılarımı sunuyorum. Marketimizin Niğde’mize ve halkımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ürünlerimizi ürettiğimiz güzel beldelerimizin kıymetli başkanları Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğimizin yapı taşı olan yetiştiricilerimizin sizlerin başkanlığında ortak akılla ve üstün gayretinizle bizleri açılışımızda yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca meslektaşlarım olan muhtar arkadaşlarım, Niğde’mizin kıymetli iş adamları ve yetiştiricilerimize yürekten teşekkür ediyorum, saygılarımı sunuyorum’’ dedi.

Açılışa katılan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir yaptığı konuşmada; ‘’Şehrimizde yeni hizmet vermeye başlayan ‘Niğde Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Et ve Şarküteri Mağazası’ açılışındayız. Birlik Başkanı Bilgehan Güney beye ve tüm yetiştiricilerimize hayırlı olsun” İfadelerine yer verdi. Açılışın ardından misafirler ve vatandaşlar şarküteri mağazasını gezerek ürünleri inceledi.

Gürer: "Hayvanların Korunması Esas Olmaktan Çıkarılıyor" Gürer: "Hayvanların Korunması Esas Olmaktan Çıkarılıyor"

443711188 933265681928452 2037231860216368186 N

Editör: Selim GÖKEL