AK Parti Niğde Milletvekili ve Milli Savunma Komisyon Üyesi Yavuz Ergun “Bor Devlet Hastanemizde hizmete giren Tomografi ve Yeni Doğan İşitme cihazı ile hemşerilerimiz gecikmeden ve yerinde hizmet almaya başladılar” dedi.

AK Parti Niğde Milletvekili ve Milli Savunma Komisyon Üyesi Yavuz Ergun Bor Devlet Hastanesinde bir dizi incelemelerde bulunarak yeni hizmetler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Yavuz Ergun: “Türkiye’nin sağlık noktasında nereden, nereye geldiğini belirten Milletvekili Ergun “ Bugün baktığımızda Sağlıkta nasıl bir atılım yaptığımıza geçmişte yaşanan çilelerin büyük yatırımlarla son bulduğuna hepimiz şahidiyiz. Ülkemizde yapılan tüm yatırımlardan Niğde’mizde hakkettiğini fazlasıyla alıyor. Bir düşünelim kim derdi ki Bor Devlet Hastanemizde Tomografi Cihazı kurulacak ve her doğumda ufacık bir test için hastaneden başka birimlere gitmek zorunda kalan hemşehrilerimiz artık yerinde hizmet alacak. Şükürler olsun ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz ve onun liderliğinde AK Partimiz var vatandaşımıza en ücra köşede de olsa son teknoloji ile hizmet veriyoruz.

Bor devlet hastanemizde bugün heyet olarak yaptığımız incelemelerde vatandaşlarımız için gerekli birçok eksiğimizi daha gidermek için çalışmalarımıza başladık. Özellikle Göz, KBB, İç Hastalıkları, Nöroloji, Radyoloji, Genel Cerrahi, Biyokimya, alanlarında bulunan hekim eksiğimizi gidermek için yoğun bir mesai gerçekleştireceğiz. Hemşehrilerimize hayırlı olsun daha hızlı ve etkin hizmet alabilmeleri için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim