Deliğe süpürülme zamanı gelenlerde panik. Gizli açık "ne istedilerse verdik" diyenlerin feryadı. "Ortak değil miyiz, ne dedinizse yapmadık mı" diyorlar.

Ortadoğu ülkelerinde rejim ve yönetim değişiminde terör örgütlerinin üssü destekleyicisi görevi verilen BOP eş başkanları sıkışmış durumda. Onlar ki; milyarlarca dolar servetlerini İsviçre bankalarında, Katar'da, Malezya'da Sudan'da güvence altına aldılar. Onlar ki; ülkenin yeraltı ve yerüstü servetlerini, bankalarını özelleştirme adıyla devrettiler. Haberleşme ağını, elektrik sistemlerini, limanların işletimini yabancılara devrettiler. İslam ülkelerindeki terör örgütlerini eğittiler, tedavi ettiler, lojistik destek sağladılar, yüzbinlerce insanın katliamına, şehirlerin yakılıp yıkılmasına neden oldular. Kukla olarak görev yapanlar, efendilerinin kendilerine sahip çıkacaklarını umuyorlardı. Oysa efendileri için elverişli kullanıma açık bu ucube tipler kullanım süreleri bittiğinde zamanı geldiğinde deliğe süpürülür. Geçmişte de öyle oldu, başka ülkelerde de öyle oldu, şimdi de öyle oldu. Neden şaşırıyorsunuz ki!

Ekonomik plan hazır. Patronları biata zorlama, dize getirme ve karşıt olan şirketlere el koyma tiyatrosudur. Dolar şarlatanlığının perde arkasını bilmek gerekir.

15 Temmuz askeri darbe senaryosu; asker ve sivil bürokraside, üniversitelerde tasfiye etme ve ele geçirme operasyonu için planlandı ve uygulandı. Strateji danışmanları Rus stratejistleriydi.

15 Temmuz'dan bir gün sonra bir ay için önceden tasfiyesine karar verilen yargı mensupları, emniyet mensupları, akademisyenler, memurlar topluca darbeci diye tasfiye edildiler. Fetöcü olan olmayan muhalifler, biat etmeyenler için listeler çok önceden hazırlanmıştı.

Medyayı da aynı şekilde ele geçirmişlerdi. Star gazete ve TV ile Uzan'la başladılar. Karamehmetlerden akşam Show Tv alarak, Aydın Doğan'ın Hürriyetle, doğan grubu TV ve gazetelerini yandaşlarına sattırmak suretiyle medya ayağı tamamlandı.

Merkez bankasının 490 ton altının 460 tonu neden ve niçin İngiltere’ye gönderildi. Borç karşılığında mı verildi? Mecburen IMF ile stand-boy anlaşmaları yapılacaktır. Maalesef Merkez Bankası döviz rezervleri sıfıra doğru gitmektedir.

Şimdi ise dev büyük şirketler. Yandaşlar zaten uzun zamandır dolar biriktiriyordu. Biat etmeyenleri dolar tehdidi altında hizaya getirme ve kendilerine bağlama operasyonu için düğmeye basıldı. Düşman her zaman olduğu gibi batı ve ABD. Son altı ay’da yüklü miktarda döviz alan firma ve şahıslar kim? Oysa gemicikler, tankerler çalışıyor. Dolar bazlı şirket ortaklıkları artıyor. Hepsi aynı tiyatroyu halka inandırmak için çaba içinde. Bu kadar.

Sosyal yardımlaşma fonundan hak etmeden yandaşa dağıtılan milyarlar.

Vatanlarına devletlerine ihanet eden Suriyeli hainlere aktarılan kaynaklarımız.

İŞ-Kur adı altında günde bir saat çalışanlara ödenen ücretler yemekler şatafatlı açılışlar etkinlikler saymakla bitmez heba ettiler.

Garip gürabanın alın terini emeğini sömüren alçak ve şerefsizler pişkinlikle sırıtıyorlar.

Sinsice alçakça gizlenen gerçekler

İktidarıyla muhalefetiyle hainler gerçekleri halktan gizliyorlar.

Geçmişte bir şeyi olmayanlar yol konut köprü yapımlarıyla servetlerine servet katarken, gemiciklere sahip olan petrol taşımacılığı tekeli alırken, yeni sermaye sınıfı oluşturulurken, ele geçirilen medya ile herşey tersyüz ediliyor. Bütün partilerin eski-yeni milletvekillerini, üst düzey bürokratları, yüksek yargı mensupları, generalleri, profesörleri sağlanan olağanüstü maaşlar yan ödemeler ile egemen soyguncu çete esir aldı, sindirdiler susturdular. Halkın gazını alıyorlar. Partilere liderlerine kadrolarına bakın. Üst düzey bürokrasiye atananlara dikkat edin onuncu sınıf lekeli suç işlemiş tipler. Ne kadar lekeli özürlü fırıldak tipler varsa ortalıkta dolaşıyorlar.

Bankaları yabancılara verdiler. Sanayi kuruluşlarını, elektrik sistem ağını, haberleşme ağını, limanları, yabancılara devrettiler. Devlet olarak neyin kaldı elinde..

Birer kukla görevi yapanlar ahkam kesmede, yalan söylemede ustalar.

Kandırılan aldatılan paranoid şizofren ruh hastalarının elinde bölgenin ve dünyanın en saygın ülkelerinden Türkiye alay konusu olmaya devam ediyor.

Bu ihanetler karşılıksız kalmayacaktır.

Günün Sözü; Haksızlıkla elde edilenler, birgün gelir insanın şerefeni saygınlığını yokeder.