Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen, istihdam alanında seminer ve söyleşilerin de yapıldığı İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’na geniş bir katılım sağlandı. MEPAŞ’ın da aralarında bulunduğu birçok firma ziyaretçilerle Mevlana Kültür Merkezi’nde bir araya geldi.

 

Enerji sektöründe, alanında uzman çalışanlarıyla müşteri odaklı çalışma prensibini benimseyerek ön plana çıkan MEPAŞ’ın standı ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. 60’ın üzerinde başvurunun yapıldığı MEPAŞ standında, ziyaretçiler sektörle ve iş dünyasıyla ilgili sorularına uzman kişilerden cevap aldı. Farklı uzmanlık alanlarında birçok çalışanın sektörde varlığına değinen MEPAŞ yetkilileri, hızlı büyüyen enerji sektörünün özellikle son dönemde istihdam hareketliliğinin en yoğun olduğu alan olarak göze çarptığını dile getirerek; fuar ziyaretçilerinin MEPAŞ’a ve enerji sektörüne dair tüm sorularını cevaplandırarak katkıda bulunduklarını söyledi.


Faaliyet gösterdiği 6 ilde abonelerine elektrik tedarik eden, aylık faturası 135 TL üzeri gelen yaklaşık 35.000 abonesine de indirimli elektrik sağlayan MEPAŞ yetkilileri, işverenlerle sektöre ilgi duyan kişileri bir araya getirdikleri için İŞKUR’a ve MEPAŞ standına büyük ilgi gösteren ziyaretçilere teşekkürlerini iletti.

Editör: TE Bilişim