AK Partil eski il başkanı Mahmut Peşin, milletvekili aday adayı oldu.

Ak Parti'de geçmişte  İl Genel Meclis Başkanlığı ve İl Başkanlığı görevinde bulunan ve halen Niğde OSB Müdürü olan Mahmut Peşin bugün yıllarca il başkanlığı yaptığı binada 28. Dönem milletvekilliği için aday adaylık başvurusunda bulundu. 

Mahmut Peşin, 14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimlerde Niğde milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu AK Parti İl Başkanı Ömer Kılıç’a yaptı.

Ak Parti tanıtım aracı önünde kalabalık bir partili önünde aday adaylık başvurusunu yapan Mahmut Peşin kısa bir konuşma yaptı. Peşin konuşmasında; Atalarımızın çok güzel bir sözü var, tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz diye. Hepiniz şahit oldunuz ki, il genel meclis üyeliğim ve il genel başkanlığım döneminde Niğdemizin dört bir tarafını daha iyi hale getirebilmek için gece gündüz çalıştık. Köylerimiz şehir olsun dedik, her türlü alt yapı ve üst yapılarını tamamladık, Bir damla su boşa akmasın dedik. İmkanı olan ve suyu heryere gölet ve sulama sistemlerine kavuşturduk. Ak Parti İl Başkanlığı dönemimde, gece gündüz hemşerilerimize hizmet etmek için koşturduk. Hiç bir vatandaşımızı ayrıştırmadık. Vatandaşlarımızın hüzünlü ve sevinçli günlerinde onlarla olduk. Niğde'nin her türlü yatırımı alabilmesi için gayretler gösterdik. Niğde'ye hizmet etmede rüştünü ispat etmiş bir kardeşiniz olarak, şimdi bu bilgi ve birikimlerimizle sizleri gazi meclisimizde temsil etmek için milletvekili aday adayı oldum." diyerek destek talep etti. 

CHP Milletvekili: Tarım Sektörünün Bankalara Olan Kredi Borcu Yüzde 75 Arttı CHP Milletvekili: Tarım Sektörünün Bankalara Olan Kredi Borcu Yüzde 75 Arttı
Editör: TE Bilişim