Milli Eğitim Müdürlüğü Tiyatro Yarışması Galası İzleyenleri Hem Güldürdü Hem Düşündürdü.


Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Eğitimde Değerler Eğitimi (EDEP) projesi kapsamında il genelinde yapılan tiyatro yarışması yapılan gala ile tamamlandı.

Sunuculuğunu Mustafa Özpoyraz ve yönetmenliğini Şuayip Sıtkı’nın yaptığı ve Niğde Kültür Merkezinde yapılan Tiyatro Galasına Niğde Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Durak, Şube Müdürleri, Çiftlik İlçe Milli Eğitim Müdürü, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Eğitimde Değerler Eğitimi (EDEP) kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 10 Aralık 2012 – 15 Mayıs 2013 tarihleri arasında yürütülen tiyatro yarışması sona erdi. Lise öğrencileri tarafından gerçekleştirilen tiyatro oyunlarına katılan gruplardan konuları vefa, yardımlaşma, hoşgörü, sevgi ve empati olan oyunların sergilenmesi ile gala gerçekleştirildi. 

Ayrıca Kültür Merkezinde gerçekleştirilen galada İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Arge Biriminden Şuayip Sıtkı ve Mustafa Özpoyraz’ın okuduğu şiirler büyük beğeni topladı.

Galada oyunları sergilenen okullar ise Ulukışla Çiftehan Çok Programlı Lisesi, Ulukışla 75. Yıl Anadolu Lisesi, Çiftlik Lisesi, Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi ve Bor Atatürk Anadolu Lisesi tiyatro ekipleri ile katıldı. 















Editör: TE Bilişim