Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Eğitimde Değerler Eğitimi Projesi (EDEP) bünyesinde yapılan tiyatro yarışması sona erdi.

 

Eğitimde Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 10 Aralık 2012- 15 Mayıs 2013 tarihleri arasında yürütülen Tiyatro Yarışması sona erdi. Lise öğrencileri tarafından gerçekleştirilen tiyatro gösterilerine katılan oyunlardan derlemeler ile biraraya gelerek bir Gala gösterisi sunulacaktır.

 

Milli Eğitim Müdürü Ekinci, okullar tarafından konuları vefa, yardımlaşma, hoşgörü, sevgi ve empati alanlarındaki oyunların gösterisinin 24 Mayıs 2013 saat 14:00’da Niğde Kültür Merkezinde yapılacağını bildirdi.

 

Ekinci sözlerine, “Değerler eğitimi kapsamında uzun bir süredir çeşitli alanlarda faaliyetler sürdürülmektedir. Bu alanlardan biriside tiyatro yarışması ile öğrencilere değerlerimizi benimsetmekti. Okullarımız arasında yapılan tiyatro yarışmamız tamamlandı ve öğrencilerimizin ortak katılımı ile bir gala gösterisi yapılacaktır. Bu gösteriye Ulukışla Çiftehan Çok Programlı Lisesi, Ulukışla 75. Yıl Anadolu Lisesi, Çiftlik Lisesi, Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi ve Bort Atatürk Anadolu Lisesi tiyatro ekipleri katılacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve Kültür Merkezinde yapılacak olan programa herkesi davet ediyorum.” dedi.


 

Editör: TE Bilişim