Niğde Tarım İl Müdürlüğü tarafından Tarım ve İnsan Fotoğraf yarışması sergisi düzenleniyor.
 
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından 2010 yılında ikincisi gerçekleştirilen “Tarım ve İnsan” konulu ulusal fotoğraf yarışmasında ödül alan ve sergilenmeye değer bulunan fotoğraflar Niğde Kültür Merkezinde halkın beğenisine sunulacak.
 
İl Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen fotoğraf sergisinin açılışı 16 Mayıs Pazartesi günü saat 10’ da Vali Alim BARUT tarafından yapılacak.
 
İl Tarım Müdürü Nizamettin BİLHAN sergi açılışıyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada tüm Niğdelileri sergiye davet ederek “Amacı toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığı geliştirmek ve tarımı kültürle, sanatla buluşturmak olan bu sergide sergileyeceğimiz fotoğraflar; 2010 yılında yapılan yarışmaya katılan genel, çiftçi - üretici, öğrenci, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı çalışanları, Denizbank çalışanları kategorilerinde dereceye giren ve sergilenmeye layık görülen fotoğraflardan oluşmaktadır. 81 ilimizin farklı güzelliklerini yansıtan bu fotoğrafların Niğde halkının ilgisini çekeceğini ve onlara ışık tutacağını umuyoruz.
 
3 gün boyunca İl Kültür Merkezinde sergileyeceğimiz fotoğraflarla ülkemizin sahip olduğu doğal zenginlikleri ve tarımsal kültür birikimini objektifler aracılığıyla Niğde’li sanatseverlerin beğenisine sunacağız.Tüm Niğde halkını sergimize bekliyoruz” dedi.
 

Editör: TE Bilişim