Vodafone Freezone 18.Liselerarası Müzik Yarışması ‘’Dersimiz Müzik Online Coaching’’ ile Türkiye’de ilk kez yapılan bir çalışmayla tanınmış müzisyenleri lisenize kadar getiriyor. Bu uygulama ile Özkan Uğur, Turhan Yükseler ve Tarkan Gözübüyük gibi ünlü müzisyenler, liseli genç müzisyenler ile bir araya geliyorlar. Yarışmaya ek olarak hem heyecan artıyor, hem de eğlence tavan yapıyor. 

Serhat Hacıpaşalıoğlu liderliğinde 17 senedir aralıksız süren ve Türkiye’nin en uzun soluklu müzik yarışması olan Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması bu sene 18. yaşını kutluyor. “’Dersimiz Müzik Online Coaching” uygulaması ile bu sene yarışmaya katılacak liseliler, sahne öncesi eksiklerini giderebilecek bilgiler edinirken, bir yandan da Türkiye’nin en ünlü müzisyenlerinden ders alma fırsatını yakalayacaklar.  


27-28-29 Mart tarihlerinde İstanbul’da yapılacak olan elemelerle start alacak olan yarışma öncesi “Online Coaching” fırsatından Türkiye’nin dört bir yanından yarışmaya katılan tüm liseliler faydalanabilecek.  Liseli müzisyenler kendi çektikleri videolarını[email protected]” adresine gönderecekler. Özkan Uğur, Turhan Yükseler ve Tarkan Gözübüyük’ün her hafta seçeceği 10 farklı grup, Online Coaching uygulamasından yararlanarak canlı bağlantıyla, ünlü müzisyenlerle yüz yüze, güle eğlene ve dolu dolu bilgi içeren bir zaman geçirecekler ve yarışma şarkılarını geliştirme fırsatını bulacaklar.

Özkan Uğur, Turhan Yükseler ve Tarkan Gözübüyük tarafından seçilen 10 grubun e-mail adreslerine davetiye gönderilecek ve davetiye üzerinde bulunan yönlendirme butonu sayesinde liseli gençler dersin bulunduğu Hangout sayfasına yönlendirilecek.

Dersimiz Müzik Online Coaching uygulaması, her hafta farklı 10 grupla yarışma boyunca devam edecek.

Haydi liseli gençler, Vodafone Freezone ile eğlenceniz ve şansınız bol olsun.



Editör: TE Bilişim