Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı tarafından 2012 yılında yapılan “4.Tarım ve İnsan” konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilemeye uygun görülen fotoğrafların sergileneceği Fotoğraf Sergisi 14 Mayıs Salı günü saat 14.00’ da Niğde Valisi Alim BARUT tarafından Akmedrese’de açılacak.

 

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Türkmen “Amacı toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığı geliştirmek ve tarımı kültürle, sanatla buluşturmak olan ve 2012 yılında yapılan yarışmaya katılan Genel, Çiftçi - Üretici, Öğrenci, Gıda Tarım ve Hayvancılık Çalışanları, Denizbank çalışanları ve Jüri özel ödülleri kategorilerinde dereceye giren ve sergilenmeye layık görülen fotoğraflardan oluşan sergimizin Niğde halkının ilgisini çekeceğini ve onlara ışık tutacağını umuyoruz.

 

81 ilimizin farklı güzelliklerini yansıtan fotoğrafların sergimizi üç gün boyunca Niğdeli fotoğrafseverlerin beğenisine sunacağız. Kendilerini sergimizi gezmeye davet ediyorum” dedi.


Editör: TE Bilişim