Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Diyanet-Sen Niğde Şubesi “Gözyaşı Geceleri 24 Saat” programını Niğdelilerle buluşturacak. Konu hakkında bir açıklama yapan Diyanet-Sen Niğde Şube Başkanı Hazım Yılmaz, Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında düzenlenen bu programa vatandaşları davet etti.



Daha önce Niğde’de program yapan ve büyük ilgi gören Gözyaşı Geceleri ekibinin 15 Nisan Pazar günü iki seans halinde Niğdelilerle tekrar buluşacağını hatırlatan Başkan Yılmaz, “Sendikacılıkta tüm ezberleri bozan Memur-Sen, sendikacılığı meydanlarda değil milletine malına, polisine zarar vererek değil, sevgi ve kardeşlik düsturunu bırakmadan yapmaktadır. Hem ekonomik hem de sosyal kazanımlara önem veren sendikamız, kültürel faaliyetlerle de üyelerimizin sosyal alanda gelişimini hedeflemektedir. Bu amaçla düzenlediğimiz Gözyaşı Geceleri 24 Saat programına bütün üyelerimizi, Niğdeli vatandaşlarımızı davet ediyorum” diye konuştu.


Diyanet-Sen Şube Başkanı Hazım Yılmaz, Kutlu Doğum Programının Niğde Üniversite Eğitim Fakültesi Derbent Konferans salonunda iki seans halinde gerçekleşeceğini, biletlerin Memur-Sen’den, Damak Lahmacun ve Tamer Kırtasiye’den alınabileceğini de sözlerine ekledi. 



Editör: TE Bilişim