Milli Mücadele Şairimiz Gençlik Merkezince Anıldı. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı  Eğitim ,Kültür ve Araştırma Genel  Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ‘Atasız Ati Olmaz’ projesi kapsamında ilimiz Kredi Yurtlar Kurumunda  Milli Mücadele şairi Mehmet Akif ERSOY’u anma programı düzenlendi.


Toplumumuz da yer etmiş ecdadımızın günümüz gençliğine hatırlatılması amacıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ki gençlik merkezi ve kredi yurtlar kurumu işbirliği ile yürütülen programa Kredi Yurtlar Kurumu Bölge müdürü Abdülkerim ARIKAN, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun TURHAN,konuşmacı Doç .Dr. Bekir ÇINAR,Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Faruk BODUROĞLU,Bor Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Nafiz  Özerbaş , Yurt İdare İşletme Müdürü Kemal ORHAN,Gençlik Merkezi Müdürü Gafur EMLEK ve çok sayıda gençler katıldı.Program saygı duruşu ve istiklal Marşı İle başladı .Ardından  Doç. Dr. Bekir Çınar günün anlam ve önemini belirten konuşma yaparak Milli Mücadele şairimiz olan Mehmet Akif Ersoy ile ilgili bilgi verdi. Konuşmanın ardından Niğde Üniversitesi Öğretim Görevlisi Bülent KOYUNCU eşsiz ney dinletisinde bulundu. Gençlik Merkezi Üyelerimizden Melisa Nur ŞAHİN, Koray AVCI, Hüseyin ERGİN ‘in okumuş olduğu şiirler salonda bulunan izleyenlere duygulu anlar yaşattı.

Mehmet Akif Ersoy u anma programının sonunda konuşmacı Doç. Dr. Bekir Çınar’a , Niğde Üniversitesi Öğretim Görevlisi Bülent KOYUNCU ’ya plaket takdim edildi,Şiir okuyan üyelerimize  de Niğde Gençlik Merkezinin hazırlamış olduğu hediyeler takdim edildi.






Editör: TE Bilişim