Bor Muhtarlarına  112 anlatıldı Bor Muhtarlarına 112 anlatıldı

Sıcak asfalt programı kapsamında Niğde’nin Altunhisar ilçesine bağlı Ulukışla köyü grup yolunda alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından başlayan yaklaşık 3,9 kilometrelik sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Niğde Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, çalışmalar hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol’den bilgi aldı.
Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, Özel İdare personelinin gece gündüz demeden, mesai kavramı gözetmeksizin çalıştığını söyledi.
Özel İdarenin çalışmaları kendi araç parkı ve personeliyle yürüttüğünü ifade eden Uzkurt, " Niğde İl Özel İdaresi tarafından 2023 yılı Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) programı kapsamında grup yollarında planlanan sıcak asfalt çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bugün Altunhisar ilçemize bağlı Ulukışla köyümüzün yoluna sıcak asfalt serme çalışmalarımız başladı. Köylerimizin yaşam standardını şehirde yaşayan vatandaşlarımızın standardına getirmek için il özel idaremizle birlikte çalışıyor. Bilindiği gibi özel idaremiz il ve ilçe genelinde bulunan köylerimize parklar halı sahalar gibi birçok çalışmaları oldu. Bu tür çalışmalarımız devam edecek olup köy içerisinde bulunan yollar kilitli taş döşendiği gibi bütün köylerimizin alt yapı sorunları çözüldü. Amacımız vatandaşımızın şehirde bulduğu imkanları köylerimizde de bulması ve köylerine rahat bir şekilde gidip gelebilmesi. İl Genel Meclisimize ve büyük bir gayret ve özveri ile bu projeleri gerçekleştiren İl Özel İdaresi yöneticilerimize ve personelimize teşekkür ediyorum. Yapımına başladığımız Ulukışla köyü grup yolu sıcak asfalt çalışmalarının tüm köylerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.