CHP Niğde Belediye Meclis Üyesi A. Adayı Şahin Kirazcı, 30 Mart 2014 seçimlerini değerlendirerek, yerel seçimlerde Niğde ve ülke genelinde büyük bir başarı yakalayacaklarını ifade etti.

Yerel seçimlere 101 kaldı, siyasi atmosfer her geçen gün ısınmaya devam ediyor. Niğde’de sol siyasetin marka isimlerinden olan ve bu dönem CHP’den Niğde Belediye Meclis Üyesi A. Adayı olarak yarışa katılan Şahin Kirazcı, çarpıcı açıklamalarda bulunarak, gelinen süreci değerlendirdi.

Kirazcı; 2004 ve 2009 seçimlerini baz alındığında partisi CHP’nin seçmen bazında gücünü ikiye katladığına ifade ederek, Fahri Eker ile birlikte büyük bir sinerji yakaladıklarına vurgu yaparak bu seçimde mutlak bir başarı yakalayacaklarını ifade etti.
CHP’nin sürekli kendini geliştirdiğini aktaran Kirazcı, 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde partisinin gerek belediye başkan adayları ile gerekse meclis üyesi adaylarla Niğde’de büyük bir fark yarattığına vurgu yaparak, bu seçimin CHP’nin yükseliş seçimi olacağını aktardı.

Kirazcı; “Gelinen noktada gerek ülkemizde gerekse Niğde’mizde AKP iktidarı ve yerel uzantıları büyük bir başarısızlık içerisindedir. Daha da önemlisi vatandaşımız iktidarın ben yaptım oldu demesinden duyduğu büyük rahatsızlık ile rüşvet ve rant iddiaları bütün Türkiye kamuoyunda yankılandığı gibi Niğde’mizde de yankılanmaktadır. Yıllardır soldan ve emekten yana tavır almış birisi olarak, CHP kadrolarının temizliği, dinamik yapısı ve proje üretme kabiliyeti bizleri umutlandırmıştır. Artık yolun sonu gelmiştir. CHP başta Niğde ve büyükşehirlerde tarihi bir başarı yakalayacak, şeffaf, namuslu, halkçı ve sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ülkenin yeniden imarı ve kurtuluşu olacaktır” dedi.

Kirazcı, sol seçmenin ve yöneticilerin dürüstlüğü noktasında kamuoyunun takdirini kazandığını ifade ederek, “Atatürkçü, Devrimci ve Cumhuriyetçi” kadroların bu ülkeye ve Niğde’ye hizmet etmeye talip olduğunu aktardı.

48 yaşında olmasına rağmen, 13 yaşından itibaren aktif siyasette olan SHP, SODEP ve CHP’de delegelik, il ve ilçe yöneticiliği görevinin yanı sıra 2012 yılında yapılan CHP İl Kongresinde İl Disiplin Kurulu Başkanı seçilerek, partisine hizmet ettiğini aktaran Kirazcı, evli ve 2 çocuk babası!

5 Ocak 2014’de yapılacak ön seçime de parti içinde iddialı isimlerinden olan Kirazcı, parti delegelerinin demokrat duruşu, emeği kutsayan tavrı ve vicdanlarıyla en doğru tercihi yapacağından asla şüphesi olmadığına vurgu yaparak; “Ben ve arkadaşlarım, hiçbir zaman yıkıcı, bozguncu değil, yapıcı ve uzlaştırmacı kararlar alarak partimizi yüceltmeye çalıştık! Bu noktadan hareketle, belediye meclisinde siz değerli CHP’li kardeşlerimi, onurlu ve dürüst bir biçimde siyaset yaparak temsil edeceğimden hiç şüpheniz olmasın” diyerek destek istedi.

Kirazcı, siyasi çalışmaları dışında, ticari yaşamında da örnek gösterilen karakteriyle dikkat çekiyor. Burcu Simit Sarayı işletmeciliğini de yapan Kirazcı, Niğdelilere emeğiyle, alın teri ve fikri ile hizmet etmekten büyük gurur duyuyor.



Editör: TE Bilişim