Niğde'nin  İlhanlı Mahallesi 101. Sokak üzerinde Emniyet ekiplerinin devriye görevini yaptıkları sırada  durumlarından şüphelenilen 38 NN…plakalı araç durdurulmuş, araç içerisinde bulunan şahısların GBT ve kimlik kontrolü yapıldığı esnada Emniyet Müdürlüğü haber merkezisin aynı bölgeden ikametten hırsızlık olayının olduğunu bildirmesi üzerine ekipler  bahse konu ikamet kontrol ettiler

Evden  çalınan malzemelerin ekiplerce  durumlarından şüphelenilerek durdurulan araç ve şahıslar üzerinde yapılan kontrollerde araç içerisinde olduğu anlaşıdı.

Kayseri ilinden Niğde'ye gelen  S.K. G.U., D.A.,  N.G. ve SSÇ. F.Ç. isimli şahıslar ikametten çalınan 800 TL nakit para, 350 TL bozuk para, 6 Adet oyuncak araba, 4 adet beyaz ve pembe renkli ip örgü banyo lifi gibi suç eşyaları ile birlikte yakalandılar. 

Şüpheli şahısların kullandıkları araç içerisinde yapılan aramada hırsızlık amacıyla gittikleri ikametlerin kapılarını açmak için kullanıldığı anlaşılan 1 Adet Levye ve 2 Adet tornavida elde edilmiştir.

Emniyet ekiplerince yakalanan 5 şüpheli şahıs göz altına alındı. 
 
 
Editör: TE Bilişim