Altunhisar Kaymakamı Yiğit Sahuru askerlerle yaptı Altunhisar Kaymakamı Yiğit Sahuru askerlerle yaptı

KONYA Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı'nın (KOP) Mali Destek Programı kapsamında, Altunhisar Kaymakamlığı ve Altunhisar Belediyesi ile ilçeye bağlı belde belediyelerin katkılarıyla hazırlanan ve 2022 yılında açılışı yapılan KOP Hayal Kütüphanesini ziyaret eden Altunhisar ilçe Kaymakamı öğretmenler ve öğrencilerle sohbet etti.

Altunhisar ilçe Kaymakamı Abdussamed Yiğit ve beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Altunok, Mustafa Necati Ortaokulunu ve KOP Hayal Kütüphanesini ziyaret ederek öğretmenler ve öğrencilerle sohbet etti.

Kaymakam Yiğit, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, eğitim kurumlarının önemine vurgu yaparak, "Eğitim, toplumumuzun temel taşıdır. Çocuklarımızın doğru ve nitelikli bir eğitim alması, onların geleceği için büyük önem taşıyor. Bu nedenle okullarımızı ziyaret ederek öğrencilerimizle bir araya gelmek, onları dinlemek ve ihtiyaçları konusunda fikir alışverişinde bulunmak istiyoruz." dedi.

Ziyaretin sonunda, öğrencilerin mutluluğu ve teşekkürleriyle ayrılan heyet, eğitim ve öğretime verdikleri desteklerin devam edeceğini belirtti.

Editör: Selim GÖKEL