Rektör Uslu, Mısır’da Üniversite Tanıtım Fuarına Katıldı Rektör Uslu, Mısır’da Üniversite Tanıtım Fuarına Katıldı

Niğde İl milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, 2023-2024 eğitim öğretim yılı ilk ara tatilinin bugünden itibaren başlayacağını belirterek, tatile girecek öğrencilere Ekranlardan uzak durarak doğaya çıkın ve sonbaharın tadını çıkarıp ara tatilin tadını çıkarın” dedi.

Ara tatil öncesi öğrencilere çağrıda bulunan Yaşar; “ 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının ilk ara tatiline ulaştık. Bir haftalık dinlenme ve tazelenme molası vereceksiniz. Bu günlerde kitap okumanızı, ailenizle ve sevdiklerinizle vakit geçirmenizi tavsiye ediyorum. Ekranlardan uzak durarak doğaya çıkın ve sonbaharın tadını çıkarın. Dinlenmiş olarak okullarınıza dönmenizi bekliyoruz.

Velilere ve öğretmenlere de çağrıda bulunan Yaşar; “ Eğitim-Öğretim döneminin başlamasıyla sizler de yoruldunuz. Bir haftalık dinlenme sürecinde sizlere de göz aydınlığımız yavrularımızla vakit geçirmenizi tavsiye ediyor, sağlıklı günler diliyorum. Ara tatilde uzaktan devam edecek seminer faaliyetleri, mesleki bilgi ve becerilerimize katkı sağlayacaktır. Hepinize eğitim öğretim yılı başlangıcında gösterdiğiniz gayretli çalışmalarınızdan ötürü teşekkür ederim. Bir hafta sonra kaldığımız yerden devam etmek üzere hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Editör: Selim GÖKEL