İlçemiz TOKİ Mahallesi Toki Anaokulu öğrencileri Okul Müdürü Ayhan Gülen ile Bor İlçe Kaymakamı Kemalettin Sakin’i ziyaret ettiler.

 

Geçtiğimiz gün saat 13.00’te ,Toki Anaokulu öğrencilerinden 3 kız ve bir erkek öğrenci Okul Müdürü Ayhan Gülen ile birlikte Bor ilçe kaymakamı Kemalettin Sakin’i makamında ziyaret ettiler.Minik öğrencileri sıcak ve babacan bir tavırla kabul eden Kaymakam Sakin’e Okul Müdürü Ayhan Gülen yıl boyunca gerçekleştirdikleri faaliyetleri anlattı.

 

Minik öğrenciler Kaymakam Amcaları ile Röportaj yaptı.                                  

Ziyaret esnasında minik öğrencilerin İlçe Kaymakamı Kemalettin Sakin’e soruları oldu.

İlk soru olan ,Kemalettin Sakin kimdir ? sorusuna,Kaymakam Sakin ,

’’1973 Bursa’da dünyaya geldim.İlk orta ve Lise tahsili sonrası 1989-1993 yılları arasında Eğitim gördüğüm İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesini bitirdikten sonra kaymakamlık sınavını kazanarak ilk görev yerime atanarak Kaymakam olarak görev yapmaya başladım.Evli ve iki çocuk babasıyım’’dedi.

Minik öğrencilerin ikinci sorusu ise; ‘’anaokulunda eğitim aldınız mı?

Kaymakam Sakin ; ‘’ Bizim zamanımızda Anaokulu ve okul öncesi eğitimi alacağımız kurumlar yoktu.Bu yüzden bu eğitimi alamadım olsaydı eminim ailem gönderirdi.’

Öğrencilerin son sorusu ise ; Bor’da Okul Öncesi eğitimi nasıl görüyorsunuz?

Henüz yeterli seviyede değil,Anaokulu sayısını artırmalıyız.Anaokulu sayımız artıkça Bor’da eğitim seviyemiz de yükselecektir.’’şeklinde cevap verdi.

Editör: TE Bilişim