Altunhisar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinasyonunda, Şehit Ramazan Konuş Gençlik Merkezi Liderleri ve Antrenörleri tarafından, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Karakapı İlkokulunda “Merkezim Her Yerde” projesi kapsamında gerçekleştirilen programda çocuklar doyasıya eğlendi, sportif ve eğitsel faaliyetlerle buluştu.

Valilik Açıklama Yaptı. Kemerhisar’da Kuduz Riski Yok. Valilik Açıklama Yaptı. Kemerhisar’da Kuduz Riski Yok.

01Dahafazlafoto

Faaliyetle alakalı açıklama yapan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Esat Şafak “İlçemizde, İlçe Merkezimiz, Kasaba ve Köylerimizde sporla tanışmayan çocuğumuz, gençlerimiz, yetişkin bireylerimizin kalmaması için faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Okulların tatil olmasıyla birlikte gençlerimizi İlçe Merkezimizde bulunan Kapalı Spor Salonumuza, Yaz Spor Okullarımıza davet ediyoruz.

Bu vesileyle ilçemizde bizleri yanlız bırakmayan Şehit Ramazan Konuş Gençlik Merkezi Müdürümüz Hüseyin Ceylan’a ve bizlerle uyum içerisinde çalışıp gençlere birlikte hizmet ettiğimiz İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Altunok’a teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Futboldan, voleybola, geleneksel okçuluktan, badminton branşlarına kadar etkinliğin yer aldığı programda çocuklar sporun tadını çıkardı. Faaliyet sonunda çocuklar GSB Yaz Okullarına davet edildi.

Editör: Selim GÖKEL