Konya’da düzenlenen Türkiye Hentbol Federasyonu ile Avrupa Hentbol Futbol Federasyonu 360 Master Plan Projesi Kapsamında yapılan Mini – Mini Hentbol Festivali sona erdi.

1954 Hendek Hentbol Takımının ev sahipliğinde Türkiye Hentbol Federasyonu ile Avrupa Hentbol Federasyonu 360 Master Plan Projesi Kapsamında yapılan Mini-Mini Hentbol Festivali’ne Bor İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, tamamı Borlu sporculardan oluşan kız ve erkek toplam 44 sporcu ile katılım sağladı. Festivalde minik sporcular hem eğlendi hem de maç yaptı. 

Müsabakalar sonunda festivale katılan sporculara madalya ve katılım belgeleri verildi.  Borlu minik sporcular düzenlenen festival kapsamına ilk kupa ve madalyalarını kazandı. 

Niğde Yarı Maratonu, Şehit Ömer Halisdemir anısına koşuldu Niğde Yarı Maratonu, Şehit Ömer Halisdemir anısına koşuldu

MİNİ MİNİ MİNİKLER
Bor İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nden yapılan paylaşımda, “Konya İlinde düzenlenen Master Plan Mini Mini Hentbol Festivalin de ilk kupa ve madalyalarımızı aldık. Türkiye Hentbol Federasyonu ve Avrupa Hentbol Federasyonu ortaklaşa düzenlediği 360 Master Plan Mini Mini Hentbol Projesine Bor İlçe Gençlik Spor olarak tamamı Borlu sporcularımızdan oluşan Kız ve Erkek toplam 44 sporcu ile katılım sağlıyoruz. Gelecekte Bor Hentbol branşında adından çok bahsettirecekler” denildi. 

FEüt

Editör: Selim GÖKEL