Erhan Adem: "Gübreye KDV Getirmek, Çiftçinin Sonunu Getirmektir” Erhan Adem: "Gübreye KDV Getirmek, Çiftçinin Sonunu Getirmektir”

İYİ Parti Niğde İl Başkanlığına atanan Av. Hakan Tereci yaptığı basın açıklamasında, “Değerli hemşerilerim, Saygıdeğer Parti üyeleri basınımızın güzide temsilcileri, Sayın genel başkanımız Meral Akşener’in güveni ve iradesi ile yeniden partimizin il başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım.


Önceki dönem İl Başkanımız İbrahim Uzun, İlçe Başkanımız Selçuk Demir’e Partimize vermiş oldukları hizmetleri için teşekkür ediyorum. İl başkanlığımızın hedefi, merkezi ve kapsayıcı bir teşkilat oluşturarak, her kesimin görüş ve taleplerini dinleyerek, güçlü ve dinamik yönetimi sağlamaktır. Bu güçlü ve her kesimden görüşün yer aldığı merkezi yapı, Öncelik Ülkem, Öncelik Niğde’m Şiarıyla mart ayının sonunda yapılacak yerel seçimlerde kuracağımız teşkilat yapısıyla Niğde’mizin her kesimine dokunacak, herkesin yaşam kalitesini artıracak yeni büyük projeler geliştirmek için bir araya geleceğiz” dedi.

Editör: Selim GÖKEL