İYİ Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Naim Erem basınla buluşarak projelerinin lansmanını yaptı. 

Toplantıya geçmişte Naim Erem ile yol arkadaşlığı yapan  çevre illerin eski yeni il başkanları, parti yöneticileri, meclis üyesi adayları ve İl Başkanı Hakan Tereci'de bulundu.  Kısa bir konuşma yapan  İYİ Parti   İl Başkanı Av. Hakan Tereci  konuklara teşekkürlerini iletti. 

CHP'nin Teklifi ile Niğde Belediyesinde Yeni Komisyon CHP'nin Teklifi ile Niğde Belediyesinde Yeni Komisyon

İYİ Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Naim Erem ; "Belediyecilik hizmet işi, liyaket işi olduğunu biliyoruz. Belediyecilik aynı zamanda bir adalet işi, bir vicdan işi ve birlikte yaşama kültürü. Yani eskilerin tabiri ile belediye başkanı şehriemin, şehrin güvenilir kişisi, şehrin önderidir. Biz belediye başkanlığını aldığımız günden itibaren, parti rozetimizi çıkartıp, kutuplaştırmadan, ayrıştırmadan, insanları ötelemeden, Niğde'yi hep birlikte ortak akılla yönetmeyi kendimize şiar edindik." dedi. 

Projelerin mutlak suretle uygulanabilir olduğunu belirten İYİ Parti adayı Naim Erem ; "Belediye başkanlığı olarak çok ciddi projeler yaptık. Bu projeleri bir yerden kopyala yapıştır proje değil, hayali projeler değil, yapılamayan projeler değil, hepsi yapılacak olan projelerdir. Büyük kitapçıklar bastırdı 5 sene önce Niğde Belediye Başkanı fakat yüzde 90'ını yapamadı. Yaptım dedikleri de, yapılıyor dedikleri de tamamı yarım, uygulanabilir olmayan projelerdir. Biz kimseyi kötüleyerek, kimsenin yanlışını söyleyerek siyaset yapma düşüncesinde değiliz. Ama bir durumu da tespit etmek lazım. Seçim er meydanı, eğer milletin karşısına çıkıyor isek. Doğruları da söylemek lazım, yapılana yapıldı. Yapılmayana da yapılmadı dememiz lazım. Vatandaşın bilmesi lazım, vatandaşın aklı karışık. Yalan yanlış söylemler, yapılmayanı yapılmış gibi gösterilmesine izin vermeyeceğiz. Belediye başkanlığım da  Niğde'ye liyakat gelecek, adalet gelecek ve Niğde'ye gerçekten çağdaş bir bakış gelecek ve Niğde'ye hukuk gelecek" dedi. 

Naim Erem açıklamasının devamında Projelerini basın mensuplarına anlattı.

Editör: Selim GÖKEL